Λαμία – Βόλος 1-2: Εκτός της ζώνης του υποβιβασμού με τεράστιο «διπλό» – ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλο «διπλό» που τον απομάκρυνε για τα καλά πλέον από την επικίνδυνη ζώνη πήρε ο Βόλος, επικρατώντας της Λαμίας με 2-1 στο «Αθανάσιος Διάκος» στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League, συνεχίζοντας το αήττητο σερί του επί Άνχελ Λόπεθ (2 νίκες και 2 ισοπαλίες). Τα γκολ των Γκαρσία και Κόμπα χάρισαν το «τρίποντο» στην ομάδα της Μαγνησίας, με τον Καρλίτος να ισοφαρίζει προσωρινά για τη Λαμία.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 3-2: Σε κρίση ο Παναθηναϊκός, ήττα και στο Περιστέρι

Ο Βόλος είχε την πρώτη καλή τελική στο ματς, όταν στο 10’ ο Μωραΐτης δέχθηκε κάθετη πάσα, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά κι έκανε το σουτ από δύσκολη γωνία, αλλά ο Κοσέλεφ έδιωξε σε κόρνερ με το πόδι.

Στο 42’ ο Τόσιτς εκτέλεσε ένα πολύ ωραίο φάουλ, αλλά ο Κόστιτς τινάχθηκε και απέκρουσε. Ο Βόλος ήταν πολύ καλύτερος στο δεύτερο μέρος και στο 54’ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μύγα, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Κοσέλεφ κι έφυγε μακριά.

Δύο λεπτά μετά η θεσσαλική ομάδα πήρε «κεφάλι» στο σκορ. Ο Άλχο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γκαρσία πήρε την καρφωτή κεφαλιά κι έκανε το 0-1. Η Λαμία απάντησε στο 71’ με το πλασέ του Καρλίτος από τη μικρή περιοχή, με την μπάλα να περνάει τη γραμμή, παρά την προσπάθεια του Σιέλη.

Στο 80’ ο Βόλος πήρε ξανά το προβάδισμα με ένα καταπληκτικό γκολ του Κόμπα. Μετά την κεφαλιά πάσα του Γκαρσία, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έπιασε ένα τρομερό σουτ με εξωτερικά φάλτσα κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τη βοήθεια κιόλας του δοκαριού.

Στο 90’+1’ ο Κόστιτς επενέβη σωτήρια προ του Καρλίτος μέσα απ’ τη μικρή περιοχή, με τον Βόλο να κρατάει στα επόμενα έξι λεπτά το πολύτιμο 2-1 και να πανηγυρίζει μία πολύ μεγάλης αξίας νίκη.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κίτρινες: 8’ Τζανετόπουλος, 59’ Κυριάκος Παπαδόπουλος, 61’ Σλίβκα – 39’ Σιέλης, 41’ Καλογερόπουλος, 44’ Γκλάβτσιτς, 90’+67 Μύγας
ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Τζανδάρης, Σαντάνα (46’ Λόνγκο), Τόσιτς (80’ Στάνκο), Σλίβκα, Τσιλούλης (90’+1’ Μαρτίνεθ), Καρλίτος.
ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Άλχο, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Κόμπα (89’ Τρουιγιέ), Γκαρσία, Μωραΐτης (78’ Ντέλετιτς).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ