Λάκης Νικολάου στον Real fm 97,8: «Ομοιογένεια και ομαδικότητα έφεραν την ΑΕΚ στην κορυφή!»

«Η ομοιογένεια και η ομαδικότητα έφεραν την ΑΕΚ στην κορυφή» ανέφερε ο Λάκης Νικολάου στον Real fm 97,8.

Ο παλαίμαχος άσσος της Ένωσης ήταν ο αρχηγός της ομάδας που κατέκτησε το 1978 το ντάμπλ και 45 χρόνια μετά, πανηγύρισε και πάλι το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αυτή την φορά με την ιδιότητα του υπεύθυνου του ιατρικού τιμ των κιτρινόμαυρων.

Εξήρε την παρουσία του Ματίας Αλμεϊδα στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης, σημειώνοντας: «κατάφερε και αξιοποίησε το δυναμικό της ομάδας, έβγαλε από το κάθε παίκτη αυτό που είχε και το κυριότερο έδωσε την αίσθηση του συνόλου και όχι της ατομικότητας που είχαμε τον περασμένο χρόνο. Βοήθησε βέβαια και η κατασκευή του νέου γηπέδου, αφού ο κόσμος έτσι ήταν δίπλα μας».

Μιλώντας στην εκπομπή Real sports και στους Αριστείδη Νικολάκη, Δημήτρη Σταυρακάκη και Μιχάλη Φουστέρη, αποκάλυψε πως έγινε ΑΕΚ,ενώ στάθηκε και στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που έγινε φέτος.

«Κρίμα για το γεγονός ότι ο τελικός δεν είχε κόσμο. Ενοχλήθηκα με αυτό το θέμα να παίξουμε χωρίς θεατές. Γι αυτό ευθύνεται η γενικότερη ποδοσφαιρική οικογένεια. Δεν είναι μόνο η ΕΠΟ και η Πολιτεία που ευθύνονται. Πρέπει να κρατήσουμε τον θεσμό ψηλά και να το χαρούμε» ανέφερε ο Λάκης Νικολάου, μιλώντας παράλληλα και για τα συναισθήματα που είχε στον τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο όπου η ΑΕΚ σήκωσε το 16ο τίτλο της στην διοργάνωση.

Για την επιστροφή στην δράση του Σέρχιο Αραούχο, επεσήμανε ότι δεν θα προλάβει να ενισχύσει την ομάδα στα πρώτα παιχνίδια της Ευρώπης, τον προσεχή Αύγουστο, λέγοντας: «Είναι η φύση του τραυματισμού στο γόνατο ιδιαίτερη, λογικά θα χρειαστεί λίγο χρόνος ακόμα».

Ακούστε εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ