La Liga: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ένα εικοσάλεπτο ήταν αρκετό για την πρωτοπόρο της LaLiga, Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να πάρει μία άνετη νίκη με 3-0 επί της Αλαβές στη Μαδρίτη, για την 25η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, η Ρεάλ ανέβασε στροφές στην επανάληψη και στο 63΄ έγραψε το 1-0 με τον Ασένσιο, για να «σφραγίσει» το «τρίποντο» ο Βινίσιους 17 λεπτά αργότερα. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπενζεμά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από την… άσπρη βούλα.

Με την αποψινή επιτυχία οι γηπεδούχοι έμειναν αήττητοι για πέμπτη διαδοχική αναμέτρηση στη LaLiga (3 νίκες-2 ισοπαλίες), βάζοντας την Αλαβές και πάλι σε τροχιά αρνητικών αποτελεσμάτων, μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Βαλένθια την προηγούμενη αγωνιστική.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.