Κριστιάνο Ρονάλντο: Αυτό θεωρεί ότι είναι το καλύτερο γκολ της καριέρας του

Για την έως τώρα καριέρα του μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκαλύπτοντας μάλιστα ποιο γκολ, από αυτά που έχει πετύχει, θεωρεί το καλύτερο. Όπως είπε ήταν αυτό που είχε σημειώσει κόντρα στη Γιουβέντους και τον Τζιανλουϊτζι Μπουφόν, ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ, για το Champions League το 2018, με το καταπληκτικό ανάποδο “ψαλίδι”.

“Έχω σημειώσει 777 γκολ στην καριέρα μου. Πρέπει, όμως, να πω ότι ξεχωρίζω το γκολ που σημείωσα κόντρα στην τωρινή ομάδα μου, τη Γιουβέντους. Το ανάποδο ψαλίδι στους προημιτελικούς του Champions League το 2018, κόντρα στον πολύ καλό μου φίλο, Τζίτζι Μπουφόν είναι το καλύτερο και αγαπημένο γκολ που έχω πετύχει στην καριέρα μου” τόνισε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Ο Ρονάλντο δήλωσε ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν στη Serie A και συνολικά από τη διαδρομή της καριέρας του. Ο Πορτογάλος σταρ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Ιταλίας με 29 τέρματα. Έγινε έτσι ο πρώτος που καταφέρνει να κλείσει αγωνιστική περίοδο ως πρώτος σκόρερ σε τρία διαφορετικά μεγάλα πρωταθλήματα, μετά την Premier League και την LaLiga, σε τρεις διαφορετικές δεκαετίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ