Ρονάλντο: Το βίντεο που… πρόδωσε την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους

Ένα βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο και αποτελεί πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της ιταλικής εφημερίδας “Gazzetta dello Sport” ενισχύει φήμες και δημοσιεύματα σχετικά με την πιθανή αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους.

Το βίντεο δείχνει μια εταιρεία μεταφορών της Λισαβόνας, την Rodo Cargo, να φορτώνει μερικά από τα πολυτελή αυτοκίνητα του Πορτογάλου διεθνούς επιθετικού της Γιουβέντους από την κατοικία του στο Τορίνο.

Όπως σημειώνει η Gazzetta, «θα μπορούσε να είναι απλώς θέμα ρουτίνας στο τέλος της σεζόν, μια κίνηση που συμβαίνει συχνά με την ευκαιρία των διακοπών. Όμως, οι φήμες για πιθανή αποχώρησή του από την Γιουβέντους, παρά το γεγονός ότι έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, αυξάνονται και γίνονται ολοένα και πιο επίμονες, ιδιαίτερα εάν η ιταλική ομάδα παραμείνει εκτός του επόμενου Champions League».

Είναι γνωστό το πάθος του CR7 για πολυτελή αυτοκίνητα. Την περασμένη Δευτέρα, μια ημέρα μετά την ήττα από τη Μίλαν, ο Πορτογάλος πήγε στο Μαρανέλο με τον πρόεδρο της Ferrari, Τζον Έλκαν, και τον πρόεδρο της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, προκειμένου να αποκτήσει το τελευταίο κόσμημα του μεγάλου στόλου του. Την Ferrari Monza, αξίας 1.600.000 ευρώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ