Κορονοϊός: Αναβολή ή αλλαγή έδρας στο Αρμάνι-Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Εuroleague και περιμένει την «εντολή» της διοργανώτριας Αρχής ως προς τη διεξαγωγή του αγώνα σε άλλη έδρα ή την αναβολή του, λόγω του κορονοϊού. Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν τις εξελίξεις και βρίσκονται σε επαφή με τη διοργανώτρια Αρχή, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής ειλημμένη απόφαση για το αν το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε άλλη έδρα ή αν θα αναβληθεί. Δεδομένο είναι από το απόγευμα της Δευτέρας (9/3) πως η αποστολή του Ολυμπιακού δεν μπορεί να ταξιδέψει αεροπορικώς στο Μιλάνο, μετά από σχετική απόφαση της ελληνικής Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας!

Μία γνωστή ιταλική αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε την Κυριακή (8/3) πως αναστέλλει όλες τις πτήσεις της από και προς το Μιλάνο, ενώ τη Δευτέρα (9/3) την αναστολή όλων των πτήσεων από και προς το Μιλάνο εισηγήθηκε στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ως μέτρο πρόληψης κατά του κορονοϊού ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής. Το απόγευμα της Δευτέρας, η ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοίνωσε πως δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των επιβατών και των πτήσεων και εναρμονισμένη με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, αναστέλλει όλες τις πτήσεων από και προς την Βόρεια Ιταλία. Η σχετική NOTAM ισχύει από σήμερα 9 Μαρτίου 2020 έως τις 23 Μαρτίου 2020.

Το τζάμπολ του αγώνα Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (12/3, 21:45) και μέχρι στιγμής κανείς στον Ολυμπιακό δεν γνωρίζει αν θα διεξαχθεί ο αγώνας και που. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας για τον «τελικό» με την ιταλική ομάδα ως προς τον στόχο της πρόκρισης στα πλέι οφ, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και να παραμένει αμφίβολος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ