Κιλιάν Μπαπέ: Ζαλίζει το μυθικό συμβόλαιό του – Με πόσα εκατομμύρια παρέμεινε στην Παρί Σεν Ζερμέν

Το σίριαλ του καλοκαιριού με την παραμονή του Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται ότι έχει ακόμη πολλά επεισόδια. Μόλις πριν λίγα 24ωρα οι φήμες ότι ο Γάλλος επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από τους Παριζιάνους άναψε νέες φωτιές. Ο Μπαπέ τελικά διέψευσε όσα βγήκαν στην δημοσιότητα, όμως τώρα μια νέα αποκάλυψη φαίνεται ότι ανάβει το φυτίλι μιας νέας βόμβας στα αποδυτήρια. Ειδικά να σκεφθεί κανείς ότι οι Μέσι και Νεϊμάρ αμείβονται με πολύ λιγότερα.

Πριν από λίγες ώρες η «Le Parisien» έβγαλε στην δημοσιότητα τα ποσά που έκαναν τον Μπαπέ να αφήσει στα κρύα του λουτρού την Ρεάλ Μαδρίτης και να παραμείνει κάτοικος Παρισιού.
Όπως αναμενόταν στο Παρίσι έχει προκληθεί ένας χαμός με αυτό.

Συγκεκριμένα ο ετήσιος μισθός του «Μίδα» Κίλιαν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να ανέρχεται στα 72 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, γεγονός που τον καθιστά με διαφορά τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του πλανήτη. Και δεν είναι μόνο αυτά.

Με την παραμονή του στη γαλλική πρωτεύουσα, ο Μπαπέ έλαβε ένα απίθανο μπόνους υπογραφής 180 εκατομμυρίων. Κι όμως, τα χρήματα που μπορεί να βάλει ο 24χρονος σούπερ σταρ στους τραπεζικούς του λογαριασμούς ενδέχεται να γίνουν ακόμα περισσότερα.

Διότι, κάθε χρόνο ο Γάλλος σταρ έχει τη δυνατότητα να κερδίζει πολλά χρήματα, μόνο και μόνο με την παραμονή του στην ομάδα, ως ένα μπόνους… καλοσύνης. Με την παραμονή του έως και το καλοκαίρι του 2023, ο Mπαπέ θα κερδίσει επιπλέον 70 εκατομμύρια ευρώ. Εάν παραμείνει μέχρι το 2024 θα κερδίσει τα 70, αλλά και ακόμα 80, ενώ εφόσον φτάσει μέχρι το 2025, τότε θα βάλει ακόμα 90 εκατομμύρια στην τσέπη του.

Με λίγα λόγια, εάν προστεθούν όλοι οι αριθμοί, το συνολικό ποσό φτάνει στα 636 εκατομμύρια ευρώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ