Καρνέζης: Θα προκριθούμε

Καρνέζης: Θα προκριθούμε

Ο Ορέστης Καρνέζης τόνισε στον NovaSport FM ότι η Εθνική θα καταφέρει να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας, σχολιάζοντας παράλληλα την κριτική για τις άσχημες εμφανίσεις.

Αναλυτικά, ο Ορέστης Καρνέζης μίλησε στον ΝovaSport Fm για:

– το γεγονός ότι ο κόσμος δεν έφυγε απόλυτα ικανοποιημένος από το γήπεδο την Παρασκευή:

«Καταλαβαίνω τον κόσμο. Θέλει την Εθνική να βάζει περισσότερα γκολ και να παίζει επιθετικά, αλλά μην ξεχνάμε πως όλοι οι παίκτες έχουν συνεχόμενα παιχνίδια και πολλές υποχρεώσεις. Σημαντικότερο στο τέλος της ημέρας είναι να έχεις τους τρεις βαθμούς. Αυτό μένει στο τέλος, ειδικά στη φάση που βρισκόμαστε τώρα. Φανταστείτε να κάναμε μία πολύ καλύτερη εμφάνιση και να μην κερδίζαμε. Οι βαθμοί μετράνε και έστω και δύσκολα αυτό το καταφέρνουμε».

– το πού αποδίδει τη χαμηλή παραγωγικότητα της Εθνικής:

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Κύριο μέλημά μας είναι να μη δεχόμαστε γκολ. Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε ευκαιρίες, άσχετα αν κερδίζουμε με 1-0. Το τελικό σκορ θα μπορούσε να ήταν κάλλιστα μεγαλύτερο υπέρ μας».

– την πορεία της Εθνικής:

«Η Εθνική έχει δείξει στα τελευταία χρόνια ότι είναι συνεχώς παρούσα στις μεγάλες διοργανώσεις, έχει παίκτες που παίζουν χρόνια σε υψηλό επίπεδο και στα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Έχει συνδυάσει την εμπειρία με τους νέους παίκτες κι έχει αποσπάσει ταυτότητα. Είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το ποδόσφαιρό μας αυτή τη στιγμή. Είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας κι έτσι πρέπει να τη βλέπουμε όλοι. Δεκτή η κριτική και αναγκαία, αλλά πρέπει να τη στηρίζουμε».

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ