Ιτούδης: «Έχω συμβόλαιο έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την πορεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ με ήττα από το Μαυροβούνιο, σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό όφελος για κανέναν από τους δύο αντίπαλους. Μετά τον αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης, ρωτήθηκε για την επόμενη ημέρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αλλά και το μέλλον του ίδιου στον πάγκο.

«Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά δεν ήταν αρκετό αυτό. Η κυριαρχία τους στη ρακέτα ήταν ενδεικτική. Δεν σούταραν καλά από το τρίποντο, αλλά ούτε κι εμείς», σχολίασε μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Κρατάμε την ενότητά μας, την πίστη μας, την πρόκριση στο προολυμπιακό. Δεδομένων των συνθηκών, κανείς δεν μπορεί να πει ότι η Ελλάδα δεν έδωσε τον καλύτερό της εαυτό».

Όσο για το προολυμπιακό τουρνουά και το συμβόλαιό του; «Είναι νωρίς ακόμα να πούμε τι θα γίνει στο προολυμπιακό. Ακριβώς, έχω συμβόλαιο μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες», απάντησε ο Ιτούδης.

Και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του λέγοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε εδώ. Είναι συγκινητική η υποστήριξή τους. Δεν τους ανταμείψαμε με νίκη, αλλά την προσπάθεια την έκανε η ομάδα. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από αυτό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ