Ικανοποίηση Λίνεν για την νίκη

Ικανοποίηση Λίνεν για την νίκη

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολύ καλό ματς. Ο ΟΦΗ δεν δημιούργησε φάσεις και είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Είδα τους ποδοσφαιριστές να επιστέφουν σε μια πολύ καλή εμφάνιση μετά το ματς με τον Άρη. Να κυκλοφορούν πολύ καλά την μπάλα, να συνδυάζονται, όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ.

Ήρθε η ανάπαυλα για να γιατρέψουμε τις πληγές μας και να επιστρέψουμε στον αγωνιστικό χώρο με άλλο πλάνο και άλλη φιλοσοφία. Είπα στους παίκτες μου στα αποδυτήρια να παίξουν ακόμα καλύτερα και να αλλάξουμε τον τρόπο που κάναμε επιθέσεις, καθώς οι αμυντικοί του ΟΦΗ τις αντιμετώπιζαν εύκολα. Οι πάσες έβγαιναν πολύ νωρίς ή τις κάναμε διαγώνια και δεν έφταναν στον Πετρόπουλο.

Ο Πετρόπουλος είναι πολύ δυνατός στον αέρα όμως θέλει να δέχεται και την μπάλα χαμηλά. Ήταν πολύ καλό που ισοφαρίσαμε πολύ νωρίς στο δεύτερο μέρος και με τη βοήθεια του κόσμου καταφέραμε και πετύχαμε το δεύτερο γκολ».

Για την πρώτη ανατροπή φέτος: «Είναι πολύ σημαντικό. Αυτό που δεν μ’ αρέσει είναι αυτό το άγχος όταν πετύχαμε το δεύτερο γκολ και ο πανικός. Σίγουρα έχουμε πολύ νεαρούς και άπειρους ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν ακόμα να διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις, όμως σιγά – σιγά με τις νίκες θα αποκτήσουν την εμπειρία που απαιτείται. Με τις νίκες θα έρθει και η ηρεμία. Ο Πετρόπουλος ο οποίος είναι έμπειρος μετά το γκολ κρατούσε την μπάλα. Το αν θα έρθει η δεύτερη σερί νίκη, αυτό θα φανεί στο γήπεδο».

Για το γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ και πάλι από στημένη φάση: «Δεν με νοιάζει αφού κερδίσαμε. Αλλά αν χάναμε ή αν φέρναμε ισοπαλία φυσικά και θα με ένοιαζε. Όμως πρέπει να το δουλέψουμε αυτό. Στο ματς με τον Άρη ήταν περίεργος ο τρόπος που δεχτήκαμε το γκολ με τις αποβολές και την νευρικότητα που επικρατούσε. Στην προπόνηση προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε και οι αμυντικοί δείχνουν να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Όλα αυτά τα λάθη είναι επένδυση για τους ποδοσφαιριστές. Είναι επένδυση γιατί δουλεύουμε για να βελτιωθούμε. Θα πρέπει να μάθουν οι αμυντικοί πως εφόσον δεν μπορούν να κερδίσουν την μπάλα να προσπαθούν να μην την κερδίσει ο αντίπαλος.

Οι στημένες φάσεις είναι πολύ σημαντικές. Ξέρεις ότι αν δεν καταφέρεις να σκοράρεις με άλλο τρόπο τότε μπορείς με τα στημένα. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας γιατί μπορεί να χάσουμε ένα ματς εξαιτίας αυτού. Ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ καλή ομάδα και σκοράρει το 50% των γκολ του από στημένες φάσεις. Δεν είναι εύκολο, όμως ελπίζουμε ότι μπορούμε να το αλλάξουμε. Στην άμυνα παίζουμε με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν εμπειρία και οι αντίπαλοί τους είναι πολύ πιο έμπειροι. Αν το ξανακάνουμε αυτό το λάθος θα πρέπει να σκοράρουμε ένα γκολ παραπάνω».

Για τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις: «Ρωτάτε αν είμαι ενημερωμένος; Πιστεύετε ότι θα πάρουμε έναν παίκτη χωρίς να το γνωρίζω; Είναι δύσκολο. Χρειάζονται λεφτά για να πάρεις παίκτες. Υπάρχουν αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές στην αγορά όμως πρέπει να έχεις χρήματα. Δεν γνωρίζω αν θα αλλάξει η κατάσταση αυτή την εβδομάδα. Εγώ συνεχίζω με τους παίκτες που έχω. Επίσης χάσαμε ποδοσφαιριστές. 2-3 παίκτες θα αποχωρήσουν για δικό τους καλό. Όπως ο Κοτσαρίδης. Δεν μπορούμε να τους χρησιμοποιούμε όλους. Η συμπεριφορά όλων είναι εξαιρετική και αυτό κρατάει δεμένη την ομάδα. Όλοι έδειξαν ότι νιώθουν μέλη αυτής της ομάδας και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για Κατσικοκέρη και Φουρτάδο: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον Πετρόπουλο. Όμως με την Κέρκυρα σε δύο εβδομάδες θα απουσιάζει. Έτσι θα πρέπει να υπάρχει ένας παίκτης που να μπορεί να καλύψει το κενό του. Ο Κατσικοκέρης είναι σπουδαίος χαρακτήρας όμως του είπα ότι θα ήταν καλύτερο να αποχωρήσει για να πάει σε μια ομάδα και να αγωνίζεται. Όλοι θέλουν να μείνουν και δεν θέλουν να αγωνιστούν σε μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Χρειαζόμαστε έναν παίκτη που θα καλύπτει το κενό του Πετρόπουλου. Ο Φούντας είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής όμως χρειαζόμαστε έναν ψηλό επιθετικό, άρα ένας από τους δύο θα μείνει».

 

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ