Η «τρελή» πρόταση για τον Πρίγιοβιτς που απέρριψε ο ΠΑΟΚ

Το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς παραμένει στην επικαιρότητα, καθώς ο Σέρβος άσος πραγματοποιεί ακόμα μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων του εξωτερικού.

Η ιστοσελίδα «Sport Express» τοποθετεί την Μπορντό ανάμεσα στους «μνηστήρες» για τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ, τονίζοντας μάλιστα ότι οι Γάλλοι έχουν ήδη καταθέσει πρόταση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ στον Δικέφαλο για την απόκτηση του διεθνούς άσου ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει απαντήσει ακόμη στους Γάλλους, αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα λέγεται ότι ο «Πρίγιοβιτς δεν πωλείται». Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ έχει απορρίψει ήδη πρόταση της Αλ Ιτιχάντ, της Σαουδικής Αραβίας, που ήταν ύψους 7,5 εκατ. ευρώ.

Στο μεταξύ, την περίπτωση του Σέρβου φορ παρακολουθεί διακριτικά και η Λέγκια Βαρσοβίας. Κι αυτό γιατί, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε αποκτήσει έναντι 1,9 εκατ. ευρώ τον Πρίγιοβιτς τον Γενάρη του 2017, με την πολωνική ομάδα να είχε βάλει στη συμφωνία ποσοστό μεταπώλησης 10% στον 28χρονο διεθνή.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ