Η Ρεάλ “σκόρπισε” την Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ “σκόρπισε” την Μπαρτσελόνα

Τα ντέρμπι είναι πάντα απρόβλεπτα και έτσι η Ρεάλ παρότι κινδύνεψε να χάσει ότι με κόπο έχτισε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, οι καθοριστικοί πόντοι του Γιάννη Μπουρούση στο τελευταίο λεπτό έδωσαν τη νίκη στους Μαδριλένους με 98-84.

Το απόλυτο ντέρμπι στην Ισπανία έγινε στην 13η στροφή του πρωταθλήματος, με την αήττητη Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται την αιώνια αντίπαλό της Μπαρτσελόνα! Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, αλλά στα τελευταία δύο λεπτά η Ρεάλ πήρε μπροστά και έκλεισε την περίοδο με προβάδισμα πέντε πόντων (23-18). Στην δεύτερη περίοδο, οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο ανέβασαν την απόδοσή τους, είχαν τον Ρούντι Φερνάντεθ σε εξαιρετική ημέρα και αυτό τους έφτανε, ώστε μετά από 20 αγωνιστικά λεπτά να προηγούνται με 48-36 της Μπαρτσελόνα.

Στην τρίτη περίοδο, όλα έδειχναν ότι το σκηνικό του ματς δεν θα αλλάξει, τουλάχιστον ως το 28ο λεπτό, οπότε και η Ρεάλ ήταν μπροστά με 71-53. Αλλά η Μπαρτσελόνα έκανε το απίστευτο, μέσα σε δύο λεπτά έτρεξε επιμέρους σκορ 5-12 και μετά από 30 αγωνιστικά λεπτά είχε μειώσει σε 76-65. Στην τελευταία περίοδο η Μπαρτσελόνα πίεσε αρκετά και εκμεταλλευόμενη το επιθετικό μπλακ άουτ της Ρεάλ έριξε την διαφορά στους επτά πόντους (88-81) στο 38ο λεπτό. Ο Γιάννης Μπουρούσης 52 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, πήρε το ρίσκο και ευστόχησε σε ένα μεγάλο τρίποντο και έκανε το 93-82 για την Ρεάλ.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ