Η πρόκριση θρίλερ του Παναθηναϊκού όπως μεταδόθηκε από τον Real fm 97,8

Έναν συγκλονιστικό αγώνα που τελείωσε με την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι ακροατές του Real fm 97.8

Οι πράσινοι επικράτησαν του ΠΑΟΚ με 6-5 στα πέναλτι, έχοντας κορυφαίο τον τερματοφύλακα Ντραγκόφσκι που απέκρουσε τρεις εκτελέσεις πέναλτι. Στην κανονική διάρκεια ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 1-0 και στην παράταση με 2-1, στέλνοντας τον ημιτελικό στην διαδικασία των πέναλτι, αφού στο πρώτο αγώνα ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει στην Τούμπα με 1-0.

Ακούστε την περιγραφή του Νίκου Μπουζέα στα γκολ της κανονικής διάρκειας και της παράτασης καθώς και των πέναλτι, όπως μεταδόθηκαν από τον Real fm 97,8.

Σήμερα Πέμπτη (22/2) η μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά του Real fm 97,8 ξεκινάει στις 9 το βράδυ με κυρίως μενού την live μετάδοση από την Βουδαπέστη, του αγώνα Φερεντσβάρος-Ολυμπιακός για τα play offs του Conference League.

Την μετάδοση θα κάνει ο απεσταλμένος του σταθμού στην Ουγγρική πρωτεύουσα Σπύρος Γιαννόπουλος. Οι ερυθρόλευκοι που διεκδικούν την πρόκριση τους στους «16» της διοργάνωσης, όπου ήδη βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, είχαν νικήσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 1-0.

Ακούστε ΕΔΩ την περιγραφή του Χρήστου Μεγγλίδη στο γκολ του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ