Η Πρέμιερ Λιγκ είναι “ερωτευμένη” με τον Κώστα Μανωλά

Και Αρσεναλ. Και Τσέλσι. Και Έβερτον. Και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι “ερωτευμένη” με τον Κώστα Μανωλά και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να εισπράξει το 50% ενδεχόμενης μετεγγραφής.

Το ρεπορτάζ ανήκει στη βρετανική ιστοσελίδα goal.com και σύμφωνα με αυτό, έντονο είναι το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον αμυντικό της Ρόμα για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και από Έβερτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι. 

Με εντολή του Αρσέν Βενγκέρ η διοίκηση των “κανονιέρηδων” έχει προσεγγίσει τον μάνατζερ του διεθνούς άσου, με τον Αλσατό τεχνικό να εκτιμάει πολύ τα προσόντα του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Επίσης, εκτιμάται ότι ο 24χρονος έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, εκτοξεύοντας ακόμη περισσότερο αργότερα την αντικειμενική του αξία . Από το περιβάλλον της Ρόμα έχει διαρρεύσει ότι κοστολογεί τον παίκτη κάτι περισσότερο από 40 εκατ. ευρώ.

Κερδισμένος από όλη αυτή την ιστορία, εάν τελικά ο Μανωλάς μετακομίσει στο Νησί θα είναι ο Ολυμπιακός, μιας και οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν το 50% των δικαιωμάτων του με το goal.com να εκτιμά ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι πιθανό να μειώσουν τις απαιτήσεις τους.

Διαβάστε επίσης:

Γκολ για τη Ρόμα ο Μανωλάς – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ