Η ώρα του ρεκόρ για τον Ολυμπιακό

Η ώρα του ρεκόρ για τον Ολυμπιακό

Η ώρα για την 17η νίκη έφτασε με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ (21:00) και να έχει ως στόχο το ρεκόρ, εκτός από το βαθμολογικό κίνητρο.

Η ομάδα του Πειραιά μετράει 16 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις από την αρχή της σεζόν, όσες δηλαδή είχε πετύχει και τη σεζόν 1997-1998. Πλέον, κόντρα στη Γαλατάσαραϊ (21:00) οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν την ευκαιρία να σπάσουν το ρεκόρ τους και παράλληλα να «κλειδώσουν» την πρώτη θέση του ομίλου. Αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σέντρικ Σίμονς και Δημήτρη Μαυροειδή, ωστόσο, κανονικά θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Κατσίβελη, που ξεπέρασε τις στομαχικές διαταραχές που τον ταλαιπωρούσαν.

Προβλήματα έχει και η Γαλατάσαραϊ, που δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τζαγουάι, Μαρκοϊσβίλι, Ντάντλεϊ και Γκόρντον, έχουν αποκτηθεί, όμως, οι Χέρστον και Μενσά-Μπονσού που δίνουν λύσεις στον Εργκίν Αταμάν.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός παίζει σπουδαίο μπάσκετ και τον σεβόμαστε. Κερδίσαμε τα τρία τελευταία μας παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε και στο ΣΕΦ», ήταν τα λόγια του προπονητή της Γαλατάσαραϊ.

«Το πρόγραμμά μα έχει αύριο το παιχνίδι με την Γαλατά. Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από τον πρώτο γύρο. Την συγκεκριμένη ομάδα την χτύπησαν πολλοί τραυματισμοί. Έχει μεγάλες οικονομικές δυνατότητες. Ο Μενσά-Μπονσού γνωρίζει τον Αταμάν από την Μπεσίκτας. Υπάρχει και η προσθήκη του Χέρστον. Εχει τρεις συνεχόμενες νίκες. Δεν υπάρχει στο μυαλό μας η υποτίμηση του αντιπάλου και μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η νίκη. Έχουμε μεγάλο κίνητρο παρότι είμαστε πιο άνετοι ενόψει της συνέχειας. Η Ευρωλίγκα είναι μία πολύ απαιτητική διοργάνωση και θέλει προσοχή και συγκέντρωση. Για να κερδίσουμε στο πρώτο ματς κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και έτσι θέλουμε ακόμα ένα ματς για να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ