Η νέα “απειλή” για τον Παναθηναϊκό ακούει στο όνομα Γενς Βέμερ

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος για κάθε τρύπα που κλείνει προσωρινά…βρίσκει μια ακόμη μεγαλύτερη να ανοίγει.

Νέα “απειλή” για τον Παναθηναϊκό αποτελεί η υπόθεση του Γενς Βέμερ, ο οποίος υπενθυμίζουμε πως έφυγε από την Ελλάδα για την Γερμανία, παρά το γεγονός ότι είχε ακόμη συμβόλαιο με τους πράσινους.

Μάλιστα στις 27 Σεπτεμβρίου η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών δικαίωσε τον Γενς Βέμερ και υποχρέωσε το “τριφύλλι” να του δώσει το ποσό των 497.822,156€.

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε έφεση παρά το γεγονός πως είχε 66 μέρες προθεσμία είτε για συμφωνία, είτε για εξόφληση , κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να προχωρήσει σε αντεπίθεση ο Γερμανός μπακ.

Έτσι με αίτηση που κατατέθηκε την Τετάρτη (6/12) στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητά “επιβολή και ενεργοποίηση ποινών στο υπαίτιο μέρος”.

Κάτι που σημαίνει πως μέσα στις επόμενες μέρες θα οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης και αν ο Παναθηναϊκός δεν έρθει σε συμφωνία με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή, τότε θα τους επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Πλέον οι διοικούντες την ΠΑΕ αναμένεται να προτείνουν διακανονισμό σε δόσεις, τις οποίες θα πρέπει να τηρήσουν προκειμένου η υπόθεση να μην εξελιχθεί σε σήριαλ.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ