Η Ναόμι Οσάκα δέχθηκε bullying σε αγώνα – “Λύγισε” και αποκλείστηκε

Θύμα bullying έπεσε η Ναόμι Οσάκα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ρωσίδα, Βερόνικα Κουντερμέτοβα με αποτέλεσμα να ηττηθεί και να αποκλεισθεί από τη συνέχεια του Indian Well.

Η Ναόμι Οσάκα, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχολογικής φύσεως όπως έχει η ίδια παραδεχθεί σε συνεντεύξεις της, αποκλείσθηκε από τη συνέχεια του Indian Wells, καθώς ηττήθηκε με 6-4 και 6-0 από την Ρωσίδα, Βερόνικα Κουντερμέτοβα. Προηγήθηκε ένα άσχημο περιστατικό με την αθλήτρια να πέφτει θύμα bullying εν μέσω αγώνα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ, στο τρίτο γκέιμ, ένας από τους θεατές φώναξε: «Ναόμι, είσαι χάλια»! Η πρωταθλήτρια από την Ιαπωνία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και έσπευσε να διαμαρτυρηθεί στους υπευθύνους για το συμβάν. Ζήτησε μάλιστα από τη διαιτητή του αγώνα να πάρει το μικρόφωνο για να μιλήσει στη γυναίκα από την κερκίδα που της έκανε bullying, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν της επετράπη.

Παρά την προσπάθεια που έκανε η Ναόμι Οσάκα να «μείνει» στο ματς, η Κουντερμέτοβα εκμεταλλεύθηκε κάθε ευκαιρία και έφθασε στη νίκη.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ