Η Μονακό θέλει τον Μανωλά

Η Μονακό θέλει τον Μανωλά

Το ενδιαφέρον της για τον Κώστα Μανωλά παρουσιάζεται να έχει επισημοποιήσει η Μονακό, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να ζητούν ποσό κοντά στα 8 εκατ. ευρώ.

Οι Μονεγάσκοι έχουν βάλει στο… μάτι τον στόπερ του Ολυμπιακού, τον οποίο μάλιστα έχουν παρακολουθήσει στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του μεγάλου Λιμανιού. Το ενδιαφέρον ωστόσο των Γάλλων φαίνεται ότι προχώρησε και… επισημοποιήθηκε, αφού ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου, Ζαν Λουκ Μπουϊζίν συναντήθηκε με άνθρωπο των «ερυθρολεύκων» (πιθανώς τον Γιάννη Βρέντζο), όπου συζήτησαν για τον νεαρό αμυντικό, σύμφωνα με τον Γαύρο.

Στο συγκεκριμένο ραντεβού η πλευρά της ομάδας του Πριγκιπάτου φέρεται να ζήτησε επίσημη απάντηση για το αν είναι διαθέσιμος ο παίκτης, καθώς και την τιμή από την οποία θα μπορούσαν να ξεκινήσουν οι συζητήσεις. Οι Πειραιώτες πάντως δεν δείχνουν να «καίγονται» για την παραχώρηση του Μανωλά, ο οποίος άλλωστε αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, ενώ εκείνο που σημείωναν είναι πως αν δέχονταν να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων, τότε αυτό θα γινόταν μόνο για ποσό κοντά στα 8 εκατ. ευρώ!

Η Μονακό πάντως που θα αγωνίζεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο Σαμπιονά από τη νέα σεζόν, αναμένεται να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, αφού μετά την αγορά των μετοχών της από τον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ , υπάρχει… άφθονο χρήμα στο σύλλογο.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ