Η επική αντίδραση του Θοδωρή Ιακωβίδη όταν είδε τους followers του στο Instagram να “εκτοξεύονται”

Για την “εκτόξευση” του αριθμού των followers του στο Instagram μετά την on camera εξομολόγησή του στο Τόκιο μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του Open o Θοδωρής Ιακωβίδης.

«Μετά τον αγώνα κοιμήθηκα, ξύπνησα και είδα ξαφνικά 40.000 followers στο Instagram. Λέω τι γίνεται, αυτό χάλασε. Του έκανα ανανέωση και πήγε 42.000 followers. Μετά το βράδυ θορυβήθηκα, γιατί δεν ήξερα τι έκταση θα πάρει. Μίλησα και με τον υπουργό…», είπε χαρακτηριστικά ο πρωταθλητής της άρσης βαρών. «Σε καμία των περιπτώσεων δεν το περίμενα αυτό. Εμένα ήταν το “αντίο” μου αυτό», συμπλήρωσε ο Έλληνας πρωταθλητής και πρόσθεσε: «Ήμουν από το προηγούμενο βράδυ φορτισμένος. Πέρασε όλη η καριέρα μου από μπροστά μου. Όλοι οι δικοί μου άνθρωποι μου είπαν ότι με είδαν πρώτη φορά να κλαίω. Δεν με έχει δει ποτέ κανένας να κλαίω. Έχω κλάψει πολλές φορές, αλλά δεν με είχε δει ποτέ κανένας. Πάντα έδειχνα ότι είμαι στιβαρός και δε λυγίζω με τίποτα».

«Δεν μετανιώνω για τη συναισθηματική έκρηξη. Αυτός είμαι, αυτό έγινε», είπε ακόμη ο Ιακωβίδης, ο οποίος μετά το ξέσπασμα του είδε όλη την Ελλάδα να τον στηρίζει.

«Ευγνωμονώ και ευχαριστώ όλον τον κόσμο για τη στήριξη», επισήμανε και πρόσθεσε: «Αρκετός κόσμος ταυτίστηκε με τον αγώνα μου και τη συναισθηματική μου φόρτιση. Τα μηνύματα που με ακούμπησαν πιο πολύ είναι από κάποια μικρά παιδιά που δεν τα ξέρω και μου είπαν πως θέλουν να ξεκινήσουν άρση βαρών. Είχα αποφασίσει χρόνια, από το 2018 ότι θα σταματήσω στο Τόκιο. Με έχουν προσεγγίσει αρκετοί χορηγοί για να με βοηθήσουν. Εγώ με τι πρόσωπο θα μπω στο γυμναστήριο όταν ο διπλανός μου έχει τα προβλήματα που είχα εγώ; Δεν έχω πάρει οριστική απόφαση για το αν θα συνεχίσω. Μακάρι να βγει κάτι καλό για όλους μέσα από αυτό. Είπα σε όλους να βγουν και να μιλήσουν. Μόνος μου πόσο να αντέξω;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ