Η πρώτη ανάρτηση του Θοδωρή Ιακωβίδη στο Instagram μετά την κατάθεση ψυχής

Την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram έκανε σήμερα ο Θοδωρής Ιακωβίδης, μετά τη συγκλονιστική κατάθεση ψυχής που έκανε μετά τον αγώνα του στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ο Έλληνας αρσιβαρίστας, είδε τους ακολούθους του στα social media να εκτοξεύονται από λίγες χιλιάδες πλέον σε 127.000.

“Έκανα ό,τι μπορούσα και πέρναγε από το χέρι μου…. 11ος, όπως και στο Ρίο… Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή με έχει συγκινήσει αφάνταστα… Είναι πάρα πολλά τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που λαμβάνω και δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα, γι’ αυτό και σας ζητώ μια μικρή πίστωση χρόνου ώστε να απαντήσω σε έναν έναν ξεχωριστά… Μακάρι να μπορούσα να σας γνωρίσω έναν έναν προσωπικά, να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ… Δεν έχω λόγια…” έγραψε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι χθες σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ είπε “αντίο” με λυγμούς και αποκάλυψε το σημαντικό πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι αθλητές της άρσης βαρών. “Δεν κλαίω επειδή δεν πήγα καλά. Κλαίω επειδή τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω. “Έχω κουραστεί πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Κι εγώ δεν το αντέχω άλλο αυτό” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ