Η έμπνευση των 125.000 λιρών

Η έμπνευση των 125.000 λιρών

Η έμπνευση που είχε πριν από 14 ολόκληρα χρόνια ένας 62χρονος σήμερα Ουαλός μηχανικός, του απέφερε το σημαντικό ποσό των 125.000 λιρών.

Μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο παιχνίδι της Ουαλίας με το Βέλγιο (προκριματικά Μουντιάλ), ο 16χρονος Χάρι Ουίλσον έκανε υπερήφανους τους οικείους του, καθώς έγινε ο νεότερος διεθνής στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του. Αυτό, όμως, είναι το λιγότερο, αν αναλογιστεί κάποιος ότι παράλληλα έκανε κατά 125.000 λίρες πλουσιότερο τον παππού του.

Βλέποντας τον μόλις 18 μηνών Χάρι να κλωτσά μια μπάλα στο σαλόνι του σπιτιού του, ο Πίτερ Έντουαρντς αποφάσισε το 2000 να ποντάρει 50 λίρες σε ειδικό στοίχημα που προέβλεπε ότι μια μέρα ο εγγονός του θα αγωνιζόταν με τα χρώματα της εθνικής ομάδας. Η απόδοση που του πρόσφερε τότε γνωστή βρετανική στοιχηματική εταιρία ήταν 2500/1.

Ο Έντουαρντς είχε προειδοποιήσει το αφεντικό του πριν την έναρξη της αναμέτρησης της περασμένης Τρίτης ότι αν αγωνιζόταν ο εγγονός του, θα δήλωνε άμεσα παραίτηση. Όπερ και εγένετο, κάτι που σημαίνει ότι πλέον θα μπορεί να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του και να καμαρώνει τον εγγονό του αγωνιζόμενο με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ