Γιώργος Πομάσκι στον Realfm 97,8: «Αφαιρούμε το 50% του αθλήματος, εάν γίνουν οι αλλαγές στο μήκος!»

«Αλλάζει το άθλημα, εάν περάσουν οι νέοι κανονισμοί στο μήκος που σκέφτεται η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου» είπε ο Γιώργος Πομάσκι στον Real fm 97,8.

Υπεραμύνθηκε τα όσα είχε δηλώσει μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, ο Μίλτος Τεντόγλου, σχολιάζοντας ότι εάν γίνουν οι αλλαγές στην βαλβίδα τότε ίσως να ξεκινήσει το τριπλούν και να αφήσει το μήκος.

«Η ακρίβεια είναι ένα στοιχείο του μήκους και αυτό το στοιχείο δεν μπορούμε να το αφαιρέσουμε. Αν γίνουν αυτά, αφαιρούμε το 50% του αθλήματος. Θέλουμε να έχει ποιότητα το αγώνισμα αλλά και ο αθλητής» δήλωσε στην εκπομπή Real sports και στον Δημήτρη Σταυρακάκη.

Για την παρουσία του Μίλτου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου και τις δηλώσεις που έκανε μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ότι ήταν ένας κακός αγώνας, αφού δεν πέτυχε την επίδοση που ήθελε, ο προπονητής του κορυφαίου Έλληνα πρωταθλητή, ανέφερε: «Ο Μίλτος είναι τελειομανής και ειλικρινής. Αν δεν πιάσει την τεχνική που θέλει το εκφράζει αυτό. Κυνηγάει μεγάλα άλματα και μπορεί να τα κάνει, πάνω από το 8.50. Όμως είναι άνθρωπος και δεν γίνεται να είσαι συνέχεια στο φουλ της απόδοσης σου!».

Ο Γιώργος Πομάσκι, αποκάλυψε ότι με τον Μίλτο συναποφασίζουν σε πολλά πράγματα στο τρόπο προπόνησης. «Είναι όμως πολύ καλός εκτελεστής μέσα στον αγώνα, έχει κρύο αίμα!» πρόσθεσε, λέγοντας για τους μεγάλους αγώνες του καλοκαιριού: «Στόχος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτού στίβου, είναι να πάρει για 3η φορά το χρυσό μετάλλιο και στο Παρίσι, να καταφέρει να στεφθεί για ακόμη μια φορά Ολυμπιονίκης!».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ