Γιώργος Μαυρωτάς σε «Real fm 97,8»: «Η Εθνική ομάδα πόλο δίνει τα σωστά μαθήματα στην κοινωνία»

«Αυτή η ομάδα είναι ο αθλητισμός που θέλουμε. Ο αθλητισμός που δίνει τα σωστά μαθήματα στην κοινωνία. Ανάληψη ευθύνης, προσπάθεια, πάθος, αγωνιστικότητα μέχρι το τέλος και αυτό πρέπει να κρατήσουμε» δήλωσε στον «Realfm 97,8» ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού (ΓΓΑ) Γιώργος Μαυρωτάς, για την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου από την εθνική μας ομάδα πόλο ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα στην Ιαπωνία.

«Πολλά παιδιά που είδανε από την τηλεόραση τον τελικό μαζί με τους γονείς τους, θα θέλουνε να πάνε στις πισίνες και να ασχοληθούν με το πόλο. Είναι το μεγάλο κέρδος από αυτή την διάκριση» επεσήμανε, συμπληρώνοντας: «είτε το έπαιρναν, είτε όχι, μετά από μια τέτοια εμφάνιση που έκαναν στον τελικό, θεωρώ ότι είναι κερδισμένοι και ειδικά μετά και τις δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου, που έδειξε ότι το βασικό θεμέλιο αυτής της ομάδας είναι το ήθος. Αυτά που είπε ο Θοδωρής, φανέρωσαν το μεγαλείο του προπονητή και γιατί είναι από τους καλύτερους στον κόσμο!».

Ο ΓΓΑ και παλαίμαχος κορυφαίος πολίστας, μιλώντας στους Αριστείδη Νικολάκη και Δημήτρη Σταυρακάκη στην εκπομπή Real sports, επεσήμανε ότι: «Ήταν τέτοια η εμφάνιση της εθνικής μας, σαν να το έχουν πάρει το χρυσό. Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει Ουγγαρία στο πόλο. Χρυσό σε αναμονή αυτή η ομάδα!».

Μάλιστα κάνοντας και μια σύγκριση με την δική του εποχή όταν έπαιζε στην εθνική ομάδα, είπε: «Βλέπω τέτοιες εμφανίσεις των παιδιών σαν αυτή του τελικού και νιώθω ότι εμείς δεν μπορούμε να τους φτάσουμε ούτε στο μικρότερο δαχτυλάκι τους!».

Ακούστε εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ