Γιώργος Μασούρας: Ντύνεται γαμπρός το καλοκαίρι

Ο κορυφαίος διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Μασούρας και η γλυκιά φιλόλογος Ξένια Νταουντάκη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, επισφραγίζοντας έναν μεγάλο έρωτα.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και έχει καταφέρει με το ήθος του και τις αγωνιστικές επιδόσεις του εντός των γηπέδων να κερδίσει την αγάπη των φιλάθλων. Ο Γιώργος Μασούρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, ετοιμάζεται να βγάλει τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» και να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του Ξένιας Νταουντάκη στις 10 Ιουνίου.

Στην Κεχρινιά Αιτωλοακαρνανίας, που είναι η πατρίδα καταγωγής τόσο του Γιώργου όσο και της Ξένιας, ανυπομονούν να γιορτάσουν το γεγονός μαζί με τις οικογένειες και τους συγγενείς του ζευγαριού. Ο γάμος του κορυφαίου ποδοσφαιριστή με τη γλυκιά φιλόλογο έρχεται να επισφραγίσει έναν μεγάλο έρωτα χρόνων, ενώ καλεσμένοι αναμένεται να είναι, εκτός από τους συγγενείς, κορυφαίοι ποδοσφαιριστές τόσο του Ολυμπιακού όσο και της εθνικής ομάδας.

Το αγαπημένο ζευγάρι σχεδίαζε τη μεγάλη ημέρα τα τελευταία δύο χρόνια. Η πανδημία καθυστέρησε τα σχέδιά τους, τώρα όμως ήρθε η στιγμή να προχωρήσουν μπροστά, κάνοντας τα βήματα που ονειρεύονται για την κοινή τους ζωή. Ένας παραπάνω λόγος είναι και η επαγγελματική πορεία του Γ. Μασούρα. Και αυτό γιατί ο πλάγιος μέσος δέχεται στενό μαρκάρισμα από μεγάλες ομάδες της Τουρκίας, που προσεγγίζουν τον Ολυμπιακό για να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή του. Και μπορεί να έχει υπογράψει συμβόλαιο με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μέχρι το 2024, όμως δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής με την αγαπημένη του να μετακομίσουν στη γειτονική χώρα.

Για πάντα μαζί

Η ιστορία αγάπης τους ξεκινά από τα παιδικά τους χρόνια. Ο Γιώργος και η Ξένια γνωρίζονται από τα πρώτα σχολικά χρόνια τους. Μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά στο χωριό Κεχρινιά και, εκτός από γείτονες και συμμαθητές, ήταν και καλοί φίλοι, μια φιλία που μετεξελίχθηκε σε δυνατή σχέση αγάπης. Καλοί μαθητές και οι δύο, πέρασαν στο πανεπιστήμιο, αλλά εκεί για πρώτη φορά χώρισαν οι δρόμοι τους όσον αφορά την ακαδημαϊκή τους πορεία.

Η Ξένια σπούδασε φιλολογία και πλέον εργάζεται ως καθηγήτρια στον ιδιωτικό εκπαιδευτικό τομέα, ενώ ο Γιώργος, αν και πέρασε στο Παιδαγωγικό, δεν ακολούθησε τις σπουδές του, αφού η αγάπη του για το ποδόσφαιρο ήταν μεγαλύτερη. Από τότε που θυμάται τον εαυτό του κλωτσούσε μια μπάλα και, καθώς μεγάλωνε, κατάλαβε πως τα στενά όρια των τοπικών ομάδων δεν θα τον περιόριζαν, αφού σύντομα θα άνοιγε τα φτερά του για μεγαλύτερη ομάδα, όπως και έγινε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ