Γιώργος Μπαρτζώκας: «Έχουν γεννήσει τρεις παίκτες μας σε τρία παιχνίδια φέτος» – Αντιδράσεις στα social media

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (16/12) από τη Βαλένθια, στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague, ωστόσο αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα για τα γεννητούρια των παικτών της ομάδας.

Από το παιχνίδι των Πειραιωτών απουσίαζε ο Άλεκ Πίτερς, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της συντρόφου του, η οποία έφερε στον κόσμο το παιδί τους.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, μιλώντας για την απουσία του Πίτερς ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: «Είναι δύσκολη η θέση μου. Γέννησε η γυναίκα του την ώρα του αγώνα και του ευχόμαστε τα καλύτερα. Έχουν γεννήσει τρεις παίκτες μας σε τρία παιχνίδια, του Γκος στον τελικό της Ρόδου, του Φαλ και τώρα του Πίτερς. Να επικαλεστώ τη Θεά τύχη πώς μπορεί να συμβαίνει σε κρίσιμα παιχνίδια; Η παρουσία του Πίτερς προφανώς ήταν σημαντική, είναι ο καλύτερος σουτέρ μας.

Δεν έχω όμως να κάνω κάποιο σχόλιο, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Εγώ προσπάθησα με τον τρόπο που παίζουμε να μην είναι καθοριστικές οι απουσίες ενός παίκτη ή δύο, όπως συνέβη πέρσι ή και φέτος, όταν ο Γκος έχασε τον τελικό του Super Cup. Εγώ λέω ότι ένας παίκτης δεν είναι τόσο σημαντικός όταν έχουμε τόσους καλούς. Παίκτες όμως που έρχονται από τραυματισμό και δεν ήταν σε καλή κατάσταση μπήκαν και δεν ήταν έτοιμοι να παίξουν όπως παίζει ο Ολυμπιακός, χωρίς να τους κατηγορώ. Διαταράχτηκε η χημεία μας στο 2ο δεκάλεπτο και έχω ευθύνη και εγώ».

Τα σχόλια του προπονητή του Ολυμπιακού προκάλεσαν αντιδράσεις, με πολλούς χρήστες των social media να τον επικρίνουν. Ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που τον υπερασπίστηκαν, λέγοντας ότι ήταν απογοητευμένος από την ήττα του Ολυμπιακού και ότι συνηθίζει να λέει τα πράγματα όπως τα αισθάνεται.

Δείτε μερικά από τα tweets για τις δηλώσεις του Μπαρτζώκα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ