Γιάννης Καλμαζίδης σε «Real fm 97,8»: «Πήραμε έναν τίτλο σε πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

«Κατακτήσαμε ένα πρωτάθλημα το οποίο ήταν πολύ ανταγωνιστικό τόσο στην κανονική διάρκεια όσα και στους τελικούς» δήλωσε στον «Real fm 97,8» ο προπονητής της ομάδας βόλει του Παναθηναϊκού Γιάννης Καλμαζίδης, για τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο στην Volley League των γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 3-0 στις νίκες και αναδείχθηκε για 25η φορά στην ιστορία του, πρωταθλητής Ελλάδος στο γυναικείο βόλει, αφού επικράτησε με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στον τρίτο τελικό που έγινε στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ μπροστά σε 6.000 θεατές.

«Ήταν κάτι πρωτόγνωρο να παίξουμε μπροστά σε τόσο κόσμο και έπρεπε να το χειριστούμε. Μας κυρίευσε στην αρχή το άγχος, αλλά όταν ηρεμήσαμε μπορέσαμε να φτάσουμε στην επιτυχία» ανέφερε ο Γιάννης Καλμαζίδης στην εκπομπή Real sports με τον Αριστείδη Νικολάκη και τον Δημήτρη Σταυρακάκη.

Πρόσθεσε ακόμη ότι: «Στην κανονική περίοδο τελειώσαμε στην 3η θέση και ο Ολυμπιακός ήταν 4ος. Ο ΠΑΟΚ κατέλαβε την 1η θέση και η ΑΕΚ στην 2η θέση. Στα πλει οφ, υπήρξε μεγάλος ανταγωνισμός, αφού εμείς αποκλείσαμε την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ. Γενικά έγινε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Ακόμη ο Άρης, ο ΑΟ Θήρας, η Θέτις Βούλας και το Μαρκόπουλο, ήταν ισχυρές ομάδες. Πιστεύω ότι δείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα και δίκαια φτάσαμε στον τίτλο. Παίζαμε όλο και πιο δυνατά από τα πλει οφ και μετά. Στον τρίτο τελικό που ήταν ένα νευρικό ματς, μπορέσαμε και κάναμε καλή διαχείριση και το πήραμε».

Ο Γιάννης Καλμαζίδης έγινε ο πρώτος προπονητής στο ελληνικό βόλει που κατάφερε να κερδίσει πρωταθλήματα σε άνδρες και σε γυναίκες. Σε άνδρες, δυο τίτλους με Ολυμπιακό (2010, 2011) και με ΠΑΟΚ (2015, 2016) και από το βράδυ του Σαββάτου, ένας τίτλος με τις γυναίκες του Παναθηναϊκού.

Ακούστε εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ