Γιάννης Αντετοκούνμπο: Για ψάρι με την οικογένειά του στα Βριλήσσια

Μετά το ταξίδι που πραγματοποίησε στην Κίνα με τα αδέλφια του, Θανάση, Αλέξη και Κώστα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γύρισε στην Ελλάδα και επανενώθηκε με την εγκυμονούσα σύζυγό του Μαράια και τους δύο γιους του, Λίαμ Τσάρλς και Μάβερικ Σέι.

Μπορεί να είναι από τους διασημότερους αθλητές παγκοσμίως, όμως έχει αποδείξει πως παραμένει ακομπλεξάριστος και απλός. Μάλιστα όπως εξήγησαν σήμερα στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή του Ant1, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επισκέφθηκε πρόσφατα γνωστό εστιατόριο με θαλασσινά στα Βριλήσσια, όπου έφαγε με την οικογένειά του. Στα πλάνα από την έξοδό του, αποδεικνύεται για άλλη μία φορά το πόσο προσιτός είναι, καθώς έβγαλε φωτογραφίες και συνομίλησε με όσους τον προσέγγισαν.

 

Ο σταρ του NBA πριν λίγες ώρες ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο instagram ένα βίντεο από το ταξίδι του στην Κίνα. Σε αυτό φαίνεται ο ίδιος από επίσκεψή του σε σχολείο της χωράς. Τα παιδιά όπως μαρτυρά το βίντεο ξετρελάθηκαν όταν είδαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος και προσπάθησε μάλιστα να πει μία φράση στα κινεζικά. Στην λεζάντα του post γράφει: «Πάει πολύς καιρός, από τότε που μπήκα σε τάξη».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ