Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποκαλύπτει πώς πέρασε την καραντίνα λόγω του κορονοϊού – “Απόλαυσα κάθε στιγμή”

Ως μία ευκαιρία να περάσει χρόνο με την οικογένειά του, είδε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό. Ο “Greek Freak” επέστρεψε στη δράση… αγριεμένος, οδηγώντας τους Μπακς στη νίκη με ανατροπή επί των Σέλτικς και μετά τον αγώνα μίλησε για τα συναισθήματά του όλον αυτόν τον καιρό που απουσίαζε λόγω του κορονοϊού.

“Xρειαζόμουν αυτό το διάλειμμα 7-8 ημερών. Πνευματικά και σωματικά. Απόλαυσα κάθε στιγμή. Μπορούσα να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, είδαμε ταινίες, απολαύσαμε τα Χριστούγεννα. Χρειαζόμουν αυτό το διάλειμμα αλλά όταν ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις τους συμπαίκτες σου να παλεύουν σκέφτεσαι ότι θες να είσαι μαζί τους”, δήλωσε ο Αντετοκούνμπο όπως αναφέρει το filathlos.gr.

Αποκάλυψε, μάλιστα, το πώς πέρασε κατά το διάστημα που βρισκόταν στην καραντίνα: “Ένιωθα καλά, επέστρεψα στο Μιλγουόκι και βρέθηκα θετικός. Μπήκα στο πρωτόκολλο σπίτι μου. Ήμουν στο υπόγειο κι έβλεπα ταινίες, έτρωγα snacks και έπινα πολλά υγρά. Ήταν δύσκολα. Βγήκα αρνητικός και επέστρεψα. Βρέθηκα στο παρκέ για 2 ημέρες για να βρω ρυθμό και ξεσκουριάσω. Μου έλειψε το μπάσκετ και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ