«Φωτιά» στο Φάληρο

«Φωτιά» στο Φάληρο

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης (19:00, OTE Sport 1) στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι Πειραιώτες μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλουν να βάλουν στην τροπαιοθήκη τους και το Κύπελλο για να προσφέρουν ακόμα ένα νταμπλ στην ιστορία τους. Για να τα καταφέρουν, όμως, και να προκριθούν στον τελικό πρέπει να περάσουν το εμπόδιο του φιλόδοξου ΠΑΟΚ.

Ο Μίτσελ έπειτα από τελευταία άσχημα αποτελέσματα θέλει οι παίκτες του να κάνουν μια πειστική εμφάνιση απέναντι στον «δικέφαλο», αλλά και το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκινήσει με τον Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ, δεξί μπακ τον Σαλίνο, αριστερό τον Χολέμπας και ως στόπερ τους Μανωλά, Μαρκάνο.

Στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Μανιάτης, Εντινγκά και Τσόρι, ενώ στις δύο πτέρυγες οι Κάμπελ και Πέρες με τον Βαλντές στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Μέγερι, Φουστέρ, Παπαδόπουλος, Σάλιακας, Σάμαρης, Σαβιόλα και Βούρος.

Για… εκδίκηση ο ΠΑΟΚ

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεχάσει το 4-0 του πρωταθλήματος στο Φάληρο και θέλει να πάρει την εκδίκηση του, αλλά και να παλέψει για έναν τίτλο.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης είχε την ευκαιρία απέναντι στην Καλλονή να αφήσει εκτός αρκετούς βασικούς του παίκτες για να πάρουν ανάσες, αφού το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πάρα πολύ σημαντικό για τους ασπρόμαυρους.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Γλύκο κάτω από την εστία, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Βίτορ, Ινσαουράλδε. Δεξί μπακ θα είναι ο Σκόνδρας και αριστερό ο Τζαβέλλας.

Το αμυντικό χαφ θα αποτελέσει ο Κάτσε, έχοντας ως εσωτερικούς μέσους τον Κατσουράνη και τον Νάτχο. Την τριπλέτα της επίθεσης οι Στοχ, Λούκας στα άκρα και ο Αθανασιάδης στην κορυφή.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Γιακουμής, Κίτσιου, Λίνο, Σπυρόπουλος, Νίνης, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης και Κουλούρης.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ