Forbes: Αυτές είναι οι πιο… ακριβές ομάδες του NBA – Ποια η θέση των Μπακς του Αντετοκούνμπο

Τις κορυφαίες ομάδες του NBA κατέταξε το Forbes για το 2020, με βάση τη συνολική τους εκτιμώμενη αξία. Τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα στις πρώτες θέσεις.

Συγκεκριμένα, στην κορυφή της λίστας του Forbes παρέμεινε η ομάδα από το «Μεγάλο Μήλο», οι New York Knicks, με την εκτιμώμενη αξία τους να αγγίζει τα 4,6 δισ. δολάρια.

Στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι Los Angeles Lakers με την εκτιμώμενη αξία τους να φτάνει τα 4,4 δισ. δολάρια. Ακολουθούν οι Golden State Warriors με 4,3 δισ. δολάρια, οι Chicago Bulls με 3,2 δισ. δολάρια και οι Boston Celtics που συμπληρώνουν την πεντάδα με 3,1 δισ. δολάρια.

Αρκετά χαμηλά στη λίστα η ομάδα του «Greek Freak»

Η ομάδα του «Greek Freak» Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Milwaukee Bucks, βρίσκονται αρκετά χαμηλά στη λίστα, στη 19η θέση με μόλις 1,58 δισ. δολάρια.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι ομάδες του NBA συνεχίζουν να αποκομίζουν σημαντικά οικονομικά οφέλη από τις τηλεοπτικές συμφωνίες, με το συνολικά κέρδη να φτάνουν τα 24 δισ. δολάρια.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιογράφους του ESPN, η λίγκα αναμένεται να μειώσει το salary cap το 2020-2021 λόγω της συρρικνούμενης βάσης εσόδων από την Κίνα.Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ