Final Four 2023 – Τσους Ματέο: «Έχουμε νοοτροπία μαχητή στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Τσους Ματέο είναι για πρώτη φορά σε Final Four της Euroleague ως πρώτος προπονητής.

Final Four 2023 – Μπαρτζώκας-Παπανικολάου: «Με την ίδια συνταγή» ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ο διάδοχος και πρώην συνεργάτης του Πάμπλο Λάσο επί πολλά χρόνια θέλει να οδηγήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον 11ο τίτλο της και στον ημιτελικό αύριο (19/5, 21:00) θα βρει απέναντί του την Μπαρτσελόνα. Ο τεχνικός της «βασίλισσας», που στο Κάουνας ταξίδεψε με τρεις απουσίες (Γιαμπουσέλε, Ντεκ και Πουαριέ) μίλησε για τη σκληρότητα της ομάδας του, που μετά το 0-2 της Παρτιζάν στα πλέι οφ απάντησε με τρεις νίκες για να προκριθεί αυτή.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Τσους Ματέο είπε για τη σκληρότητα της ομάδας του: «Δεν είναι μόνο ένας που έχει νοοτροπία μαχητή. Όλη η ομάδα έχει αυτό το πνεύμα, δεν τα παρατήσαμε ποτέ και είδαμε πώς η Ρεάλ επιβίωσε. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και αυτό το πνεύμα προέρχεται από την παράδοση της ομάδας και τον ίδιο τον σύλλογο. Η ομάδα δούλεψε σκληρά όλη τη σεζόν και τώρα έχει μια ευκαιρία. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία αυτή».

Final Four 2023 – MVP ο Βεζένκοφ, έντυσαν ερυθρόλευκο το Κάουνας οι φίλοι του Ολυμπιακού – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βόσνιος της Ρεάλ Μαδρίτης Ντζάναν Μούσα τόνισε για το Final Four: «Είναι προνόμιο να είμαι εδώ, στο πρώτο μου φάιναλ φορ. Πιστεύω πως η ομάδα μου έχει καλό μομέντουμ και θέλουμε να το συνεχίσουμε εδώ. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, φάση με τη φάση και θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Είναι πολύ βοηθητικό για μας τους νεότερους να έχουμε αυτούς τους βετεράνους στην ομάδα, μας βοήθησαν πολύ να πετύχουμε να φτάσουμε ως εδώ, τόσο αγωνιστικά όσο και ως μέντορες. Είναι ηπέροχο συναίσθημα να είμαστε εδώ. Έχουμε καλό μομέντουμ και θέλουμε το ίδιο στον ημιτελικό. Να ζήσουμε τη στιγμή, να πάμε φάση-φάση και θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει».

Για τους έμπειρους παίκτες που έχει δίπλα του όπως ο Σέρχι Ροντρίγκεθ και ο Ρούντι Φερνάντεθ: «Έχουν τόσους τίτλους και παρουσίες εδώ. Μας βοηθάνε πολύ. Αλλά βοηθούν όλη την ομάδα και μας έχουν σπρώξει στο να έρθουμε όλοι μαζί εδώ και να νικάμε».

Final Four 2023: Αποθεώθηκε ο Μπαρτζώκας – «Δεν θα αποτύχουμε αν δεν το πάρουμε»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ