Φασούλας στον ΑΝΤ1: «Ο Γιάννης Ιωαννίδης ανήκει στην χρυσή 15ετία της ζωής μου» – ΒΙΝΤΕΟ

Την βαθιά θλίψη του για την απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη εξέφρασε ο Παναγιώτης Φασούλας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, από όπου απηύθυνε τα συλλυπητήρια του στην σύζυγο και την κόρη του «ξανθού».

Γιάννης Ιωαννίδης: Οι κόντρες και ατάκες του «Ξανθού» που έμειναν στην ιστορία – Από το… Γκαλόσημο στην «καρδιά του πρωταθλητή» – ΒΙΝΤΕΟ

«Μόνο στην Εθνική Ομάδα δεν συνεργάστηκαν με τον Γιάννη Ιωαννίδη. Ο Γιάννης για εμάς εκτός από φίλος, συνεργάτης, coach και άνθρωπος που είχαμε συζητήσεις επί συζητήσεων και κόντρες και διαφωνείς, ήταν ένας άνθρωπος που ανήκει στην χρυσή 15ετία της ζωής μας. Έχουμε ζήσει τόσα έντονα πράγματα είτε μαζί είτε ως αντίπαλοι που είναι σαν να φεύγει ένα μέλος της οικογένειας. Προσωπικά είμαι συγκλονισμένος. Κάποτε θα γινόταν, αλλά προσπαθείς να μην το σκέφτεσαι. Είναι απώλεια για το ελληνικό μπάσκετ. Κατά τη γνώμη μου είναι ο κορυφαίος προπονητής που έχει περάσει από το ελληνικό μπάσκετ» ανέφερε ο

Σχετικά με το τι θυμάται από την εποχή που αντιμετώπιζε τον Γιάννη Ιωαννίδη ως αντίπαλο προπονητή, ο Παναγιώτης Φασούλας τόνισε: «Θυμάμαι τις κόντρες, το μίσος, τα πλακώματα, τους σκοτωμούς, το άγχος του… Ο Γιάννης μου έδωσε το “φιλί της ζωής” όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ και έπρεπε να βρω άλλη ομάδα και πήγα στον Ολυμπιακό και αναστήθηκα με τον Γιάννη και τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Ο Γιάννης ήταν ένας άνθρωπος με πολύ έντονο χαρακτήρα, με πολύ έντονες στιγμές».

Μητσοτάκης για Ιωαννίδη: «Θα διεκδικεί πάντα τη “ρεβάνς” στη μνήμη όλων μας»

«Έχουμε αγαπηθεί και μισηθεί με τον Γιάννη Ιωαννίδη. Στο τέλος της ημέρας ήταν ένας δίκαιος άνθρωπος, που δεν είχε καμία άλλη έγνοια από το όραμα της νίκης της ομάδας. στον Ολυμπιακό συνεργαστήκαμε απόλυτα καλά και ουσιαστικά γίναμε οικογένεια. Δεν είναι απλά ότι “έφυγε” ένας μεγάλος προπονητής. Ήταν ένα μέλος της οικογένειας για εμάς έχουμε συνδέσει τις ζωές μας μαζί του. Είναι πραγματικά δύσκολη στιγμή», κατέληξε ο Παναγιώτης Φασούλας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ