Οι Πανθέοι: Ο Κίτσος παραδέχεται ανοιχτά τον έρωτά του για την Μάρμω

«Οι Πανθέοι» συνεχίζονται απόψε, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, στις 21.00, στον ΣΚΑΪ με ανατρεπτικές εξελίξεις. Στο 13ο επεισόδιο της σειράς ο Κίτσος παραδέχεται ανοιχτά τον έρωτά του για τη Μάρμω.

Ο Ανδρέας (Α. Χειλάκης) προτείνει στον Κίτσο (Μ. Σαράντης) και τη Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ) να πάνε όλοι μαζί για φαγητό, φέρνοντάς τους σε αμηχανία. Η Χρυσοστόμη (Κ. Δανδουλάκη) απειλεί τη Μιρέλλα (Ε. Τοπαλίδου) να μείνει μακριά από τους Πανθέους. Ο Στάθης (Σ. Σταμούλης) ζητά από τον Φάνη (Θ. Κουρλαμπάς) να συνεργαστούν, ο Φάνης όμως έχει αμφιβολίες λόγω του χαρακτήρα του Στάθη.

Ο Λουκάς (Π. Δεντάκης) ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τις κλοπές των φαρμάκων στην κλινική και αναγκάζεται να πάρει δραστικά μέτρα. Ο συμβολαιογράφος της οικογένειας πληροφορεί τον Ισίδωρο (Ν. Χατζόπουλος) για την παρουσία ενός άντρα που τον προσέγγισε με σκοπό να αποσπάσει πληροφορίες για τους Πανθέους.

Ο Ισίδωρος υποπτεύεται πως ο Μαρμάρης (Μ. Συριόπουλος) είναι αυτός ο άντρας κι αποφασίζει να επιβεβαιώσει την υποψία του. Η Λιάνα (Ι. Καραμήτρου) προσπαθεί να προσεγγίσει τον Θωμά (Γ. Κατσιμίχας) εκείνος όμως την απομακρύνει με τη συμπεριφορά του. Η Χρυσοστόμη θα αποπειραθεί να κρύψει μια για πάντα τα μυστικά της δεύτερης διαθήκης του Βλάση την ίδια στιγμή που ο Κίτσος θα εκμυστηρευθεί ένα τραγικό μυστικό στον Τέλη (Κ. Γαβαλάς).

Δείτε το τρέιλερ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ