Έξαλλος ο Σερέλης: Βρείτε αυτόν που έβριζε τα παιδιά μου – ΦΩΤΟ

Ο Ήφαιστος νίκησε το Λαύριο με 67-65, ωστόσο μετά την κόρνα της λήξης προκλήθηκε ένταση. Ένας «φίλαθλος» των γηπεδούχων έχοντας ένα παιδί στην αγκαλιά του ξεκίνησε να βρίζει χυδαία τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Χρήστο Σερέλη και τον τιμ μάνατζερ, Βαγγέλη Παπαδόπουλο.

Μάλιστα το περίεργο είναι όπως έλεγαν οι παράγοντες του Λαυρίου πως «ενώ είχε παιδί στην αγκαλιά του έβριζε τα παιδιά των δικών μας ανθρώπων». Οι φιλοξενούμενοι ισχυρίζονται πως ο συγκεκριμένος είναι μέλος του προπονητικού τιμ των Ακαδημιών της ομάδας της Λήμνου.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους ανέφεραν πως «Ο συγκεκριμένος δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα μπάσκετ και είναι στις Ακαδημίες του ποδοσφαίρου».

Ο προπονητής του Λαυρίου αμέσως ζήτησε την επέμβαση της αστυνομίας, ενώ οι παράγοντες του Ήφαιστου έκαναν τα πάντα για να λυθεί η παρεξήγηση. Από την πλευρά του ο Χρήστος Σερέλης αρνήθηκε να πάει στη συνέντευξη Τύπου λέγοντας πως, «Αν δε μου φέρετε κάτω τον τύπο που έβριζε τα παιδιά μου, δεν θα πάω στη συνέντευξη Τύπου». Αυτό δεν συνέβη κι έτσι μίλησε μόνο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ