Europa League Live: Μαρσέιγ-ΑΕΚ 3-1 (Β’ ημίχρονο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Δεύτερη πετυχημένη εκτέλεση πέναλτι για την Μαρσέιγ, με τον Βερετού να κάνει το 3-1 για τους Μασσαλούς στο 69′. Μάλιστα, ο Στεφάνσκι έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Άμραμπατ για το μαρκάρισμα στον Λόντι.

Το 2-1 για τη Μαρσέιγ έκανε ο Χάριτ έπειτα από επιτυχημένη εκτέλεση πέναλτι στο 60o λεπτό του παιχνιδιού. Το τραγικό λάθος του Στάνκοβιτς στοίχισε στους «κιτρινόμαυρους», καθώς ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ άφησε τη μπάλα στα πόδια του Βιτίνια και στη συνέχεια «γκρέμισε» τον φορ της Μαρσέιγ.

Έπειτα, ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα με αποτέλεσμα να μπει ο Αθανασιάδης στο ματς για να τον αντικαταστήσει κάτω από τα δοκάρια περνώντας στη θέση του Μάνταλου.

Νωρίτερα, ισοφάρισε ο Πινέδα για την ΑΕΚ στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν με σουτ από κοντά έκανε το 1-1 για την Ένωση.

Σημειώνεται ότι λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Στίβεν Τσούμπερ βρήκε δίχτυα στο 45+4′ για την ΑΕΚ, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, διότι ο Ντομαγκόι Βίντα ήταν εκτεθειμένος στην αρχή της φάσης, με το 1-0 υπέρ της Μαρσέιγ να παραμένει στο Βελοντρόμ.

Η Μαρσέιγ άνοιξε το σκορ έπειτα από υπέροχη κάθετη στην πλάτη της άμυνας των «κιτρινόμαυρων», όπου πετάχτηκε ο Κλος.

Στη συνέχεια εκείνος έκανε το γύρισμα στον Βιτίνια και αυτός από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ