Europa League: Η Σεβίλλη έστειλε οριστικά τον Ολυμπιακό στον 3ο προκριματικό γύρο

Οριστικά από τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός την ευρωπαϊκή του πορεία, αφού η Ρόμα δεν του έκανε το χατίρι στον τελικό της διοργάνωσης με την Σεβίλλη.

Europa League: Σεβίλλη – Ρόμα 2-1 (1-1 κ.δ, 4-1 πεν.) – Επέστρεψε στον θρόνο της

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ηττήθηκε στα πέναλτι από τους Ανδαλουσιάνους με 4-1, με τους τελευταίους να φτάνουν στην έβδομη κατάκτηση του τροπαίου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπει ένα τέλος… στα όνειρα των Πειραιωτών για την αποφυγή του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήλπιζαν ότι οι «Τζιαλορόσι» θα κερδίσουν τη φετινή κούπα της διοργάνωσης και στην Serie A θα τερματίσουν στην 5η ή την 6η θέση, στην οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή, έτσι ώστε το εισιτήριο να «πέσει» στα χέρια της Ολλανδίας και των Ολλανδών στον Ολυμπιακό.

Αν συνέβαιναν όλα αυτά, ο Ολυμπιακός θα είχε εξασφαλίσει την παρουσία του στα playoff του Europa League, ξεκινώντας την ευρωπαϊκή του πορεία στις 24 Αυγούστου και στη… χειρότερη θα «κλείδωνε» την Ευρώπη τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο, καθώς θα είχε σίγουρη παρουσία στους ομίλους του Conference League.

Τα προηγούμενα «μαξιλαράκια» των ερυθρόλευκων, «κάηκαν» στην ήττα της Φιορεντίνα στον τελικό Κυπέλλου Ιταλίας και στο επιβεβαιωμένο πλασάρισμα της Ίντερ στην πρώτη τετράδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ