Euroleague: Αρχίζει η πιο ανταγωνιστική αγωνιστική σεζόν στην ιστορία της διοργάνωσης

Αναμονή τέλος. Η αίσθηση της απώλειας των τελευταίων τεσσεράμισι ετών δίνει τη θέση της στη… δράση. «Διαβολοβδομάδες», αστέρες του… αθλήματος και πολυαναμενόμενα πρότζεκτ. Ο μαραθώνιος της Euroleague αρχίζει σήμερα Πέμπτη 5 Οκτωβρίου με τις 18 ομάδες να ρίχνονται στη μάχη για μια σεζόν που προμηνύεται η πιο συναρπαστική και ανταγωνιστική της ιστορίας της διοργάνωσης.

Ανάμεσά τους ο δευτεραθλητής της περασμένης σεζόν και ξανά ισχυρός Ολυμπιακός, αλλά και ο ανανεωμένος, ενισχυμένος και πολύ φιλόδοξος Παναθηναϊκός.

Άκρως… γευστικότατο το πρώτο πιάτο της πρώτης ημέρας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με παιχνίδια που… ανοίγουν την όρεξη για το κυρίως αυριανό πιάτο που είναι και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Οι αλλαγές στους κανονισμούς

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η διοργανώτρια αρχή της Euroleague, τη Δευτέρα, στους νέους της κανονισμούς, κάθε προπονητής μπορεί να καλέσει δύο challenges πλέον, αρκεί να έχει πάρει το πρώτο στα 38’ της αναμέτρησης.

Επιπλέον, κάθε παίκτης που αποχωρεί από τον πάγκο σε περίπτωση καβγά, αλλά δεν εμπλέκεται σε αυτόν δεν θα αποβάλλεται.

Το τζάμπολ για τη διεκδίκηση πλέον θα γίνεται είτε στο κέντρο, είτε στη ρακέτα, ανάλογα του κοντινότερου σημείου που δόθηκε η παράβαση.

Αναλυτικά τα πρώτα ματς της 1ης αγωνιστικής της Euroleague

  • (20:00) Ερυθρός Αστέρας – Βιλλερμπάν (Novasports Start)
  • (21:05) Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παρτιζάν (Novasports 4HD)
  • (21:30) Βίρτους Μπολόνια – Ζαλγκίρις Κάουνας (Novasports 6HD)
  • (21:30) Μπάγερν Μονάχου – Άλμπα Βερολίνου (Novasports 5HD)
  • (21:30) Μπαρτσελόνα – Αναντολού Εφές (Novasports Prime)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ