Eurobasket 2022: Τα highlights από τη μοναδική εμφάνιση του ρέκορντμαν Αντετοκούνμπο κόντρα στην Ουκρανία—ΒΙΝΤΕΟ

Ο «οδοστρωτήρας» Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν σταματάει πουθενά στο EuroBasket 2022. Παρέσυρε στο πέρασμά του και την Ουκρανία, αποδεικνύοντας πόσο σημαντικός και επιδραστικός είναι για την Εθνική μας ομάδα.

Ο «Greek Freak» κόντρα στους Ουκρανούς έκανε ρεκόρ καριέρας με την φανέλα της Εθνικής. Σταμάτησε στους 41 πόντους (13/16 δίποντα, 15/18 βολές, 0/2 τρίποντα), μαζεύοντας παράλληλα 9 ριμπάουντ και μοιράζοντας 2 ασίστ, ενώ είχε και 1 κλέψιμο, σε μόλις 27:27.

Η προηγούμενη κορυφαία επίδοση του δις MVP του NBA ήταν οι 40 πόντοι κόντρα στη Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τότε το παιχνίδι είχε οδηγηθεί στην παράταση και ο Γιάννης αγωνίστηκε συνολικά 40 λεπτά.

 

Η σημερινή επίδοση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν η τρίτη καλύτερη παίκτη με τη φανέλα της Εθνικής σε EuroBasket. Ο «Greek Freak» μπήκε στην τρίτη θέση μίας λίστας με θρύλους του ελληνικού μπάσκετ. Οι 41 πόντοι του Γιάννη, τον κατατάσσουν τρίτο, μετά τους 46 του Νίκου Γκάλη το 1983 κόντρα στη Σουηδία και τους 43 του Γιώργου Κολοκυθά το 1967 εναντίον της Ισπανίας.

Δείτε τα highlights από την εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ