Eurobasket 2022: Στην κορυφαία πεντάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο—Η συγκινητική ανάρτησή του

Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην κορυφαία πεντάδα του Ευρωμπάσκετ 2022 ήταν… αναμενόμενη και το βράδυ της Κυριακή (18/9) μετά την ανάδειξη της Ισπανίας σε νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης, επιβεβαιώθηκε.

Η FIBA ανακοίνωσε τους πέντε κορυφαίους παίκτες του 41ου Ευρωμπάσκετ που ολοκληρώθηκε στο Βερολίνο, με το No 34 της εθνικής Ελλάδας και των Μιλγουόκι Μπακς να είναι ένας εξ αυτών. Μαζί με τον “Greek Freak”, ο «χάλκινος» Γερμανός πόιντ γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς Ντένις Σρέντερ, ο «ασημένιος» Γάλλος διεθνής σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς Ρούντι Γκομπέρ, ο «χρυσός» Λορέντζο Μπράουν και φυσικά ο «χρυσός» MVP του Ευρωμπάσκετ 2022 Βίλι Ερνανγκόμεθ (Nιου Ορλίνς Πέλικανς).

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αυτή η ομάδα, η φανέλα, η σημαία με έκανε να ερωτευτώ ξανά το μπάσκετ»

Λίγο μετά το τέλος του μετά το τέλος του Eurobasket 2022, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, εξηγώντας ότι η Εθνική Ελλάδας τον έκανε να ερωτευτεί ξανά το μπάσκετ.

«Αυτό το καλοκαίρι, Αυτή η ομάδα, Αυτή η φανέλα , Αυτή η σημαία, με έκανε να ξανά ερωτευτώ το μπάσκετ. Κρατήσαμε με την υπόσχεση μας τα δώσαμε όλα» ανέφερε ο «Greak Freak».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ