Έτοιμος να προκαλέσει… Σαματά είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Τουρκίας

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπουανά Αλί Σαματά φέρεται να είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα τουλάχιστον με τα δημοσιεύματα από την Τουρκία.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, οι «ασπρόμαυροι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 31χρονο Τανζανό επιθετικό για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με ετήσιες απολαβές κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο Σαματά, που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο Βέλγιο με τη φανέλα της Γκενκ, έχει προσελκύσει, ωστόσο, και το ενδιαφέρον της Αλ-Αχλί, η οποία έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με τη Φενέρμπαχτσέ, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής και έχει έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του.

Σκόρερ 6 τερμάτων κατά την περυσινή σεζόν με τη φανέλα της Γκενκ, δεν… έπεισε το βελγικό σύλλογο να ενεργοποιήσει την οψιόν των 4,5 εκ. ευρώ που υπήρχε στη σχετική συμφωνία.

Αυτό που απομένει για τον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σαματά, είναι να αποδεσμευτεί ο ποδοσφαιριστής από τη «Φενέρ», ώστε να γίνει η πρώτη μεταγραφή για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της νέας περιόδου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ