Εθνική ομάδα: Οι τελικές κλήσεις του Πογέτ για τους αγώνες με Ιρλανδία και Γαλλία

Με την προσθήκη επτά παικτών ολοκληρώθηκε ο κύκλος των προσκλήσεων του Γκουστάβο Πογέτ ενόψει των δύο επερχόμενων αγώνων της Εθνικής Ελλάδας στον 2ο όμιλο της προκριματικής φάσης του EURO 2024, με Ιρλανδία στην OPAP Arena και Γαλλία στο Παρίσι.

Εθνική Ομάδα – Πογέτ: «Γιατί δεν κάλεσα τον Φορτούνη – Ήταν το πιο δύσκολο τηλεφώνημα που έκανα»

Ο Ουρουγουανός τεχνικός άφησε και πάλι εκτός τον Τάσο Δουβίκα, ενώ επανέφερε στις κλήσεις του τον Τάσο Δουβίκα. Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Φορτούνης δεν έχει κληθεί, ενώ ο Κώστας Τζολάκης συμμετείχε για μία εβδομάδα στις προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, οι επτά διεθνείς που προστίθενται σε όσους συμμετέχουν ήδη στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι οι Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιώργος Γιακουμάκης και Ταξιάρχης Φούντας.

Τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού 2024 με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ – Πρεμιέρα για την Εθνική Ομάδα με το Γιβραλτάρ, ντέρμπι Γαλλία-Ολλανδία στον όμιλό μας

Αναλυτικά, οι διεθνείς που συγκροτούν την αποστολή της Εθνικής είναι: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιώργος Γιακουμάκης, Ταξιάρχης Φούντας, καθώς επίσης ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος βάσει του αρχικού προγραμματισμού έχει κληθεί για προπονήσεις.

Το σύνολο των παικτών της αποστολής της Εθνικής Ελλάδος θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου, οπότε η προπόνησή τους είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 στο γήπεδο «Γ. Καμάρας»  και είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ