Εθνική Μπάσκετ: Είδαν το Ίντερ-Μπάγερν οι διεθνείς – Το μήνυμα του Γιάννη και το σόου μετά το τέλος του αγώνα

Στο «Giuseppe Meazza» βρέθηκαν αρκετοί από τους παίκτες της Εθνικής Μπάσκετ των Ανδρών προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, ανάμεσα στην Ίντερ και την Μπάγερν Μονάχου.

Η Τετάρτη προέβλεπε προαιρετική προπόνηση για τους Έλληνες διεθνείς και δεδομένης της παρουσίας τους στο Μιλάνο για τη φάση των ομίλων του Eurobasket, είπαν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο προκειμένου να χαλαρώσουν.

Γι’ αυτό τον λόγο οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Νίκ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης και Γιώργος Παπαγιάννης βρέθηκαν στο γήπεδο της Ίντερ και είδαν από κοντά την Μπάγερν να κερδίζει 2-0 τους Ιταλούς για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλογικής διοργάνωσης.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης, μάλιστα ανάρτησε και το ανάλογο φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, που έστειλαν το δικό τους μήνυμα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Ίντερ στο Instagram, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, υποστήριξαν την Ίντερ, όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Inter (@inter)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ίντερ και την Μπάγερν, οι υπεύθυνοι του Σαν Σίρο, επέτρεψαν στους Έλληνες διεθνείς να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, με τον Γιάννη, τον Θανάση, τον Παπανικολάου και τον Λαρεντζάκη να δείχνουν το ταλέντο τους και στο ποδόσφαιρο.

Δείτε παρακάτω το video από το live του Δημήτρη Αγραβάνη:

Ο Γιάννης, μάλιστα μίλησε για την πρώτη του εμπειρία από αγώνα Champions League, τονίζοντας ότι αν δεν ήταν μπασκετμπολίστας, θα γινόταν σίγουρα ποδοσφαιριστής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ