Επιτέθηκαν σε τυφλό που αντέδρασε στις αποδοκιμασίες

 Επιτέθηκαν σε τυφλό που αντέδρασε στις αποδοκιμασίες

Δεν πίστευαν στα μάτια τους, όσοι την είδαν. Δεν πίστευαν στα αυτιά τους όσοι την άκουσαν. Ο λόγος; Η επίθεση «τυφλών» εκφραστών βίας σε τυφλό φίλο του «δικέφαλου» επειδή αντέδρασε στις αποδοκιμασίες κατά του Δημήτρη Σαλπιγγίδη! Απίστευτο κι όμως, αληθινό.

 Το θύμα της επίθεσης – από αδελφό σε αδελφό, όπως λέει ο ίδιος – Στέλιος Ιωαννίδης παρά το σοκ δεν χάνει την ψυχραιμία του. Και δηλώνει στην εφημερίδα  «Σπορ του Βορρά:» : «Είπαν ότι θα βρουν αυτόν που μου επιτέθηκε. Εγώ δεν πρόκειται να μπλέξω την Αστυνομία. Αλλά θέλω αυτόν που με χτύπησε να έρθει μπροστά μου … Όταν θα είναι ξεσούρωτος και ξεμαστούρωτος … Να δω πώς θα με αντιμετωπίσει. Μόνον αυτό θέλω…. Όσο και να προσπαθήσουν κάποιοι, εγώ την άποψη μου θα την λέω ακόμη … Και να με ξαναχτυπήσουν. Και θα παίρνω διαρκείας, και στο γήπεδο θα πηγαίνω»!

 Ο τυφλός φίλος του «δικέφαλου» χρόνια παρών στη «Θ 5» με εισιτήριο διαρκείας αντέδρασε όταν κατά την αντικατάσταση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη ακούστηκαν κάποιες αποδοκιμασίες από τη «Θ 4». Τότε πήδησαν τα κιγκλιδώματα κάποιοι από τη «Θ 4» κι  επιτέθηκαν στον Στέλιο Ιωαννίδη.

«Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο», ανέφερε ο άτυχος φίλος του «δικέφαλου». «… Εγώ ξέρω ότι οι ΠΑΟΚτσήδες είναι παλικάρια. Δε φέρεται έτσι ένας σωστός ΠΑΟΚτσής. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να επιτεθεί αδερφός σε αδερφό όπως έγινε»!

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ