Επιστρέφει το Champions League με μεγάλα παιχνίδια

  • Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για την 5η αγωνιστική των ομίλων

Δύο αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθούν οι όμιλοι του Champions League. Κρίσιμα παιχνίδια για την πρόκριση γίνονται αυτήν την εβδομάδα στην προτελευταία αγωνιστική.

Την Τρίτη, στις 19:45, διεξάγονται οι αγώνες Λάτσιο-Σέλτικ και Σαχτάρ Ντόνετσκ-Αντβέρπ και στις 22:00, τα ματς Φέγενορντ-Ατλέτικο Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν-Νιούκαστλ, Μίλαν-Ντόρτμουντ, Μάντσεστερ Σίτι-Λειψία, Γιουνγκ Μπόις-Ερυθρός Αστέρας και Μπαρτσελόνα-Πόρτο.

Στο Pamestoixima.gr ζεις το Champions League περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Για τα ματς της Τρίτης το Pamestoixima.gr έχει σούπερ προσφορά* με δυάδα στο Champions League.

Οι αγώνες Μίλαν-ΝτόρτμουντΠαρί Σεν Ζερμέν-Νιούκαστλ και Φέγενορντ-Ατλέτικο Μαδρίτης προσφέρονται με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό Αποτέλεσμα.

Δυνατό πρόγραμμα και την Τετάρτη

Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει στις 19:45, τα παιχνίδια Γαλατασαράι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σεβίλλη-Αϊντχόφεν και στις 22:00, τους αγώνες Μπάγερν-Κοπεγχάγη, Άρσεναλ-Λανς, Ρεάλ Μαδρίτης-Νάπολι, Μπράγκα-Ουνιόν Βερολίνου, Μπενφίκα-Ίντερ και Ρεάλ Σοσιεδάδ-Σάλτσμπουργκ.

Για τα παιχνίδια της Τετάρτης το Pamestoixima.gr έχει σούπερ προσφορά*  με τριάδα στο Champions League.

Οι αγώνες Γαλατασαράι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπενφίκα-Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης-Νάπολι προσφέρονται με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα.

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις**

 Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις* σε όλα τα παιχνίδια του Champions League.

  • Στον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν-Νιούκαστλ τα ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις είναι για τα σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1, την νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν από το ημίχρονο σε συνδυασμό με το Under, το ημίχρονο ισοπαλία/τελικό αποτέλεσμα Παρί Σεν Ζερμέν σε συνδυασμό με το Goal και τον Εμπαπέ σκόρερ του πρώτου γκολ.
  • Στο παιχνίδι Μίλαν-Ντόρτμουντ με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται οι αγορές, σκορ πολλαπλών επιλογών 1-0, 2-0 ή 3-0, νίκη της Μίλαν από το ημίχρονο σε συνδυασμό με το Under, ημίχρονο ισοπαλία/τελικό αποτέλεσμα Μίλαν σε συνδυασμό με το Goal και Λεάο σκόρερ οποιουδήποτε γκολ.

Τριπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση

Στο Pamestoixima.gr ζεις το Champions League στο έπακρο. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ τριπλή προσφορά*. Δωρεάν, χωρίς κατάθεση, για όλους!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Νικητής Αγώνα” και “Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ