Εμπαπέ: Ο Νεϊμάρ είναι πάνω από όλους στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ανησυχητική χαρακτήρισε την εικόνα της Γαλλίας στην ήττα στο Ρότερνταμ από την Ολλανδία ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος παράλληλα μίλησε για τον ρόλο που έχει στα αποδυτήρια των «τρικολόρ» και τους μελλοντικούς του στόχους.

Επίσης, τόνισε πως ο Νεϊμάρ είναι πάνω από όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 19χρονος επιθετικός:

Για την ήττα της Γαλλίας από την Ολλανδία στο Ρότερνταμ: «Αυτά συμβαίνουν, αλλά ήταν μία κακή στιγμή για να ηττηθούμε. Υπήρχε κούραση, αλλά είμαστε καλοί ποδοσφαιριστές και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να παίζουμε 60 παιχνίδια στη σεζόν. Δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε ούτε σαν ομάδα , ούτε ατομικά. Με εξαίρεση του Γιορίς, κανείς από εμάς δεν ξεχώρισε και μπορούμε να πούμε πως η απόδοσή μας ήταν ανησυχητική».

Για το επόμενο παιχνίδι, ένα φιλικό με την Ουρουγουάη: «Είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό φιλικό. Είναι σημαντικό να αντιδράσουμε, να παίξουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας και να δείξουμε την καλύτερή μας εικόνα».

Για το αν έχει ηγετικό ρόλο στα αποδυτήρια της εθνικής: «Προτιμώ να μιλάω εντός γηπέδου. Εκτός αγωνιστικού χώρου, είμαι απλώς ένας ποδοσφαιριστής με 20 διεθνείς συμμετοχές και πρέπει να γνωρίζεις ποια είναι η θέση σου. Ωστόσο, πρέπει να αναλαμβάνω την ευθύνη στις δύσκολες στιγμές. Δεν ξέραμε πώς να το κάνουμε αυτό στο παιχνίδι με την Ολλανδία».

Για το αν είναι ο ίδιος παίκτης με τη Παρί Σεν Ζερμέν και με την εθνική Γαλλίας: «Όχι, στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι διαφορετικά, υπάρχει ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής που είναι πάνω από όλους, ο Νεϊμάρ. Στην εθνική ομάδα, είμαστε όλοι στο ίδιο επίπεδο».

Για τους προσωπικούς του στόχους μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ: «Να κατακτήσω το Champions League, να κατακτήσω τα πάντα στη Γαλλία με την Παρί, να είμαι υγιής, να κατακτήσω το EURO σε δύο χρόνια. Οι νίκες. Το να κερδίζω είναι αυτό που θέλω». Πηγή: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ