Εμμανουήλ Καραλής: “Έπαθα κρίση πανικού, βυθίστηκα στο άγχος και την κατάθλιψη” – Η συγκλονιστική ανάρτησή του

Συγκλονίζει ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος αποκάλυψε ότι έπαθε πρόσφατα κρίση πανικού, με αποτέλεσμα να βυθιστεί στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό χρονικό διάστημα. 

“Πίεσα πολύ τον εαυτό μου για να ανατρέψω αυτή την κατάσταση, αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα και δυστυχώς ο «κακός» Μανόλο κυριάρχησε” γράφει  ο Έλληνας πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι τελειώνει για εκείνον η φετινή σεζόν. Όπως αναφέρει, νιώθει εξαντλημένος, χρειάζεται ξεκούραση και να ανακτήσει το χαμόγελό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εμμανουήλ Καραλής έμεινε εκτός τελικού στο επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου. Ο 22χρονος άλτης κατετάγη όγδοος στο δεύτερο προκριματικό γκρουπ με επίδοση 5,50 μέτρα και 13ος στο σύνολο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός των 12 αθλητών που πήραν το «εισιτήριο» για τον τελικό. Το όριο για την απευθείας πρόκριση στον τελικό ήταν 5,80 μέτρα, ωστόσο και οι δώδεκα αθλητές που πήραν το «εισιτήριο» για τον τελικό σημείωσαν επίδοση 5,65 μέτρα.

Ο Καραλής πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5,30 και τα 5,50 μέτρα, ωστόσο είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5,65 μέτρα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός του τελικού και της διεκδίκησης ενός μεταλλίου.

Η ανάρτηση του Εμμανουήλ Καραλή: 

«Ύστερα από έναν τραυματισμό που είχα κατά τη διάρκεια της σεζόν στον κλειστό στίβο, μία σειρά από γεγονότα κατάφεραν να μειώσουν εντελώς το ηθικό μου.  Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού που κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό καιρό. Πίεσα πολύ τον εαυτό μου για να ανατρέψω αυτή την κατάσταση, αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα και δυστυχώς ο «κακός» Μανόλο κυριάρχησε.

Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει τη σεζόν και να προσπαθήσω να είμαι θετικός και να απολαμβάνω κάθε αγώνα όπως κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο.

Είμαι κουρασμένος και νιώθω εντελώς εξαντλημένος. Τελειώνω τη σεζόν μου εδώ. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα για να ανακτήσω το χαμόγελό μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ