Εμείς τα έχουμε συνηθίσει κόουτς

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρουσιάστηκε απορημένος για τα όσα έγιναν μετά το τέλος του ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Όπως χαρα��τηριστικά υπογράμμισε ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει δει και άλλες φορές τέτοιες σκηνές στα ελληνικά γήπεδα, αλλά δυσκολεύεται να τις συνηθίσει ακόμη.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε:

Τι σημαίνει αυτή η νίκη σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος και πριν τη Μέταλιστ;

«Τη Μέταλιστ δεν την είχαμε στο μυαλό μας γιατί ήταν πολύ σημαντικό το σημερινό παιχνίδι , σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα και ήταν μια πολύ σημαντική νίκη».Δίνουν τέτοια παιχνίδια το πρωτάθλημα;

«Δεν ξέρουμε, αλλά αν χάναμε θα μπορούσε όμως να μας το στερήσει. Θα δούμε τι θα γίνει στις επόμενες αγωνιστικές. Όλα τα παιχνίδια όμως είναι σημαντικά από δω και πέρα».Για το κλειδί του σημερινού ματς:

«Το κλειδί του παιχνιδιού ήταν η δύναμη και να βγούμε μπροστά. Είχαμε ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και ευτυχώς καταφέραμε να σκοράρουμε με τη λήξη του ημιχρόνου».Για τα επεισόδια που έγιναν στη φυσούνα μετά τη λήξη του αγώνα:

«Δεν μπορώ να συνηθίσω αυτά που συμβαίνουν μετά το τέλος των παιχνιδιών, το έχω ξαναζήσει αλλά δεν μπορών να το συνηθίσω».Για το αν περίμενε έτσι το παιχνίδι:

«Το περίμενα πιο πολύ όπως στο 2ο ημίχρονο το ματς, γιατί στο πρώτο δεν μας απείλησε πολύ ο ΟΦΗ. Εμείς στο 2ο ήμασταν πιο δυνατοί, στο δεύτερο ο ΟΦΗ είχε το δοκάρι και ευκαιρίες και εμείς γυρίσαμε λίγο πίσω».Για τους διπλούς αγώνες με ΟΦΗ στο κύπελλο:

«Θα είναι ένας προκριματικός γύρος δύσκολος και για εμάς και για τον ΟΦΗ. Πλεονέκτημα έχει ο ΟΦΗ γιατί το δεύτερο παιχνίδι είναι στην έδρα του. Για εμάς θα είναι πολύ δύσκολο το ματς λόγω του δύσκολου προγράμματός μας, είναι κρίσιμο ματς γιατί ο νικητής περνάει τελικό».Για το ποια από τις 3 διοργανώσεις προτιμά να κατακτήσει:

«Μέχρι στιγμής προχωράμε με επιτυχία και στις 3, παλεύουμε και για τις 3 , 1ος στόχος όμως παραμένει το πρωτάθλημα αλλά παλεύουμε και για τις 3 διοργανώσεις».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ