Ελίνα Τζένγκο: Την υποδέχθηκαν με πυρσούς, «όλε» και σαμπάνιες – ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Μια εντυπωσιακή υποδοχή περίμενε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ελίνα Τζένγκο  κατά την άφιξη της στην Ελλάδα.

Με συνθήματα, αγκαλιές, φιλιά, πυρσούς, σαμπάνιες και το πανηγυρικό «όλε» δεκάδες άτομα υποδέχτηκαν την Πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό, Ελίνα Τζένγκο και τον προπονητή της, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Συγγενείς, φίλοι και συναθλητές της 19χρονης πρωταθλήτριας ταξίδεψαν από τη Νέα Καλλικράτεια στη Θεσσαλονίκη ώστε να καλωσορίσουν την Ελίνα Τζένγκο, η οποία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή έφτασε στον χώρο των αφίξεων καταχειροκροτούμενη από αρκετό κόσμο, που με πανό και την ελληνική σημαία φώναζαν ρυθμικά συνθήματα.

Όπως αναφέρει το thesstoday, Την οικογένεια Τζένγκο περίμενε μάλιστα και μια γλυκιά έκπληξη, καθώς από χθες το βράδυ έφτασε στη Θεσσαλονίκη και η μεσαία κόρη της, η οποία πήρε άδεια από τη δουλειά της στη Σαντορίνη προκειμένου να υποδεχτεί και εκείνη το «χρυσό» κορίτσι της Ευρώπης στο ακόντιο.

Σημειώνεται ότι μετά την υποδοχή στο αεροδρόμιο έχει προγραμματιστεί εκδήλωση στο δημαρχείο Νέας Προποντίδας προκειμένου να τιμηθεί η Ελίνα Τζένγκο, παρουσία δημάρχου και τοπικών φορέων.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την υποδοχή της Ελίνας Τζένγκο:

Ελίνα Τζένγκο

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ