Ελίνα Τζένγκο: «Κουράστηκε, αλλά το πείσμα της κέρδισε» λέει ο πατέρας της

Συγκινημένος ο πατέρας της Ελίνας Τζένγκο μίλησε για τις δυσκολίες αλλά και τις προσπάθειες της προκειμένου να φθάσει στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Παντελής Τζένγκο, πατέρας της 19χρονης ακοντίστριας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο, μίλησε στην ΕΡΤ μια ημέρα από την σημαντική επιτυχία της κόρης του:

«Είναι πολύ αφοσιωμένη σε αυτό που κάνει. Είναι πεισματάρα. Έχει “τσαμπουκά”. Δουλεύει πάρα πολύ. Κάνει προπονήσεις πρωί και απόγευμα και στο ενδιάμεσο σπουδάζει» δήλωσε ο κ. Τζένγκο από την Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Μιλώντας για την σημαντική επιτυχία της Ελληνίδας αθλήτριας που έρχεται 20 χρόνια μετά το χρυσό της Μιρέλας Μανιάνι στην ίδια πόλη ο κ. Τζένγκο δήλωσε ότι η κόρη του, ως παιδί μεταναστών από την Αλβανία, αγωνίστηκε σκληρά για να τα καταφέρει λέγοντας πως «ότι βάλει στο μυαλό της θα το πετύχει».

Αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετώπισε είπε ότι «αν και κουράστηκε, κέρδισε το πείσμα της», εκφράζοντας την περηφάνεια για τον θρίαμβο της Ελίνας στο Μόναχο.

Όσο για την πρώτη τους επικοινωνία μετά τον τελικό στο Μόναχο είπε ότι: «Κλαίγαμε, γελούσαμε, η χαρά μεγάλη. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτές τις στιγμές».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ