Δίπλα στους άστεγους ο Μασάντο

Δίπλα στους άστεγους ο Μασάντο

Ο Πάουλο Μασάντο δεν ξεχνάει τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και έδειξε για μία ακόμη φορά τις κοινωνικές ευαισθησίες του.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μοίρασε φαγητό με δική του πρωτοβουλία σε αστέγους και παρότρυνε όλους όσοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το ίδιο και να βοηθούν συνανθρωπους μας που το έχουν ανάγκη.

«Χθες ήταν τα γενέθλια του γιου μου, Σαντιάγκο, που γιόρτασε τα 2 του χρόνια. Περάσαμε καλά και γιορτάσαμε μαζί. Όμως τα βράδια έρχεται στο μυαλό μου η παιδική μου ηλικία και οι δύσκολες καταστάσεις στην γειτονιά όπου μεγάλωσα. Έτσι αποφάσισα να πάρω μαζί μου τον καθηγητή των ελληνικών μου και να μοιράσουμε φαγητό σε ανθρώπους στους δρόμους, που το έχουν ανάγκη και οι οποίοι δεν έχουν που να μείνουν. Οι ιστορίες τους σε αγγίζουν και δύσκολα μπορώ να κοιμηθώ μετά από αυτό. Ελπίζω κάποιοι από εσάς να σκέφτεστε το ίδιο και να θυμάστε όλους όσοι μας έχουν ανάγκη. Πρέπει να είμαστε το παράδειγμα. Κάποιες φορές μία αγκαλιά είναι αρκετή», έγραψε ο Μασάντο στην προσωπική ιστοσελίδα του.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ